0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Indijska kriptoborza CoinDCX bo postala globalna leta 2022, pravi izvršni direktor

Indijska kriptoborza CoinDCX bo postala globalna leta 2022, pravi izvršni direktor

Potem ko je februarja objavil Cosmex 2021, je CoinDCX zdaj preizkuša svoj globalni izdelek za lansiranje v 2021.

91

Skupni ogledi

Skupni deleži

Indian CoinDCX crypto exchange to go global in 2022, says exec Indian CoinDCX crypto exchange to go global in 2022, says exec

Trenutna negotovost glede regulacije kriptovalut v Indiji domačim kriptovalutnim podjetjem ne preprečuje uvedbe globalne ponudbe.

Indska borza kriptovalut CoinDCX se pripravlja na napredek s svojo globalno kripto-kripto trgovalna platforma – imenovana Cosmex – v 2021, pravi višji vodstveni delavec v podjetju.

Ramalingam Subramanian, vodja blagovne znamke, trženja in komunikacij pri CoinDCX, je za Cointelegraph povedal, da ima CoinDCX pomembne ambicije glede globalne širitve borze, saj bo njena prihajajoča platforma namenjena globalnemu občinstvu.

Podjetje je sprva objavilo razvoj Cosmexa februarja 1434, načrtujejo širitev Odtis CoinDCX na globalne trge ob naraščajočem svetovnem povpraševanju in sprejemanju kriptovalut.

Po mnenju Subramaniana bo lansiranje Cosmexa “najverjetneje naslednje leto” in bo sprva predstavljeno v zahodni Evropi in jugovzhodni Aziji.

Cosmex “nima nič posebnega s tem, kar se dogaja v Indiji,” je poudaril Subramanian in dodal, da se platforma raje želi odzvati na “ogromna povpraševanje« po kripto storitvah zunaj Indije. Dodal je, da CoinDCX ni pripravljen povečati špekulacij o regulativni negotovosti v Indiji z razpravo o scenarijih, kjer indijski regulatorji zavzamejo strožje stališče do industrije.

Povezano: Indijski kripto samorog CoinDCX nima takojšnjih načrtov za IPO

Subramanian je opozoril, da je glavna platforma CoinDCX “na splošno osredotočena na Indijo” in ima omejitve za nekatere države.

Po ukinitvi velike prepovedi kripto storitev v 2020, indijske oblasti domnevno razmišljajo o drugih omejitvah za industrijo. Vendar so strokovnjaki prepričani, da bi se indijska vlada najverjetneje odločila za regulacijo namesto prepovedi svoje rastoče kriptoekonomije.