15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Indijska univerza se pridružuje svetu za decentralizirano upravljanje Hedera

Indijska univerza se pridružuje svetu za decentralizirano upravljanje Hedera

Indijski tehnološki inštitut Madras bo preizkusil primere uporabe okrog storitve Hedera Token Service, javne verige blokov za plačila.

1052 Skupni ogledi

11 Skupaj delnice

Indian university joins Hedera decentralized governance council

Indijski tehnološki inštitut Madras (IITM) je postal član sveta Hedera Hashgraph za decentralizirano upravljanje.

IITM je eden najboljših inštitutov za tehnično izobraževanje v Indiji, ki je v neposredni pristojnosti indijskega ministrstva za izobraževanje. Kot član Sveta ECB Hedera je IITM postal eden od 39 globalne organizacije, ki vodijo začetna omrežna vozlišča za upravljanje javne knjige Hedera, ki temelji na tehnologiji porazdeljene knjige (DLT).

Poleg napredovanja zmogljivosti DLT v izobraževanju in raziskave, IITM namerava preizkusiti primere uporabe v javnih verigah blokov za plačila prek storitve Hedera Consensus Service in storitve Hedera Token.

Profesor Prabhu Rajagopal iz Centra za nedestruktivno vrednotenje IITM je govoril o pomoči drugim članom sveta pri prepoznavanju primerov trajnostne rabe:

“Še posebej me navdušuje priložnost, da preizkusim in razširim naše rešitve v informacijskih sistemih, podprtih z verigo blokov, v zdravstvu, industriji in digitalnih medijih.”

Maja so raziskovalci IITM lansirali telefonsko aplikacijo na osnovi verige blokov, imenovano BlockTrack, ki uporabnikom in organizacijam pomaga digitalizirati in upravljati zdravstvene kartoteke.

Povezano: Indija bo uporabila verigo blokov Ethereum za preverjanje diplom

Državni odbor za razvoj spretnosti Maharaštra je nedavno pohvalil pobude nacionalnih institucij uvedel sistem za preverjanje poverilnic, ki temelji na blokadi Ethereum, imenovan LegitDoc.

Povezano: