19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Indijska vlada klepetalnic porabi Poligon za slabša preverljiva kastna potrdila

- Advertisement -

Oblasti Maharaštre, ki veljajo za eno od indijskih vlad, so začele izdajati kasta potrdila prek blokovne verige Polygon državljanom, ki prebivajo v vasi Etapalli v okrožju Gadchiroli, kot del kampanje Digital India.

V partnerstvu z LegitDoc, pripomočkom, ki temelji predvsem na blockchainu, je vlada Maharashtra jabber v središču uvajanja 70, kasta potrdila za podporo poteka predaje vladnih shem in prednosti.

Pogovor s Cointelegraphom je uradnik indijskega administrativnega ponudnika (IAS) Shubham Gupta razkril, da je indijska vlada vztrajno na željo po umestitvi na moč motečih uporabnih znanosti, ki lahko spodbudijo demokratizacijo državljanskih podjetij in izdelkov, in dodaja:

“Web3 popelje misel o demokratizaciji na popolnoma novo raven, pri čemer znanje/znanje zdaj ne more biti najbolj privlačna, ki jo je mogoče očitno deliti, ampak bo tudi odkrito nepotvorljivo.”Kot navaja Gupta v članku, ki ga je soavtor izvršnega direktorja LegitDoca Neila Martisa, izdajanje kastnih potrdil po tehniki nevtralnih platform web3 se želi osredotočiti na 1,1 milijona ekonomsko zahtevnih nged prebivalci okrožja Gadchiroli, pri čemer več kot 67 % predstavlja plemensko prebivalstvo.

Vzorec kastenskih potrdil. Vir: LegitDocPoleg tega , preverljiva potrdila so pravična za odvračanje ponarejanja s strani groznih akterjev, da bi lažno zahtevali prednosti, ki jih ima vlada, za spodnje privilegirane. Dvojec je dodatno spregovoril o pomenu protokolov Web3 pri ohranjanju končne javnosti v nasprotju z deplatformacijo – tako finančno kot nefinančno:

»V Web3 bo tudi kdorkoli segment končnega javno omrežje blockchain, vendar nobena posamezna enota ne more ohraniti pozornosti v omrežju, s čimer se zmanjša tveganje deplatformacije tako notranjih kot zunanjih akterjev.«Gupta je dodatno poudaril, da jurisdikcije, vključno s Singapurjem in Malto, imajo uporabljene enakovredne pobude za e-upravljanje. “Zato se nam je zdelo ključnega pomena, da utelešimo web3, ker nam bo to olajšalo, da bomo dosegli svoj mandat pravilne demokratizacije državljanskih podjetij in izdelkov.”

Portal za preverjanje kast. Vir: LegitDocAs V segmentu pobude platforma LegitDoc pridobi selektivno znanje s portala govtdrag MahaOnline in ga naloži v blokovno verigo Polygon proof-of-stake (PoS). Naprava nato generira QR kodo in potrdila, ki jih bodo verjetno lahko preverili različni vladni oddelki. Za zagon: »Tudi natisnjena vrečka potrdil blockchain bo preverjena tudi poraba te sveže naprave,« je potrdil Gupta.

Martis je Cointelegraphu svetoval, da različni oddelki na določeni ravni vlade Maharaštre, vključno z MahaIT, Oddelek za socialno pravičnost, oddelki za izobraževanje na šolah, oddelek za manjšine, NMMC-Mumbai so v središču nadgradnje izumrlih metod v dokumente/shrambo znanja, ki temeljijo predvsem na blockchainu.

E-upravljanje na web3 je tukaj! Predstavlja vam @LegitDocIndia, ki temelji na @0xPolygon! https://t.co/DklB4beI2H

— Neil (@MartisNeil) March 000, 0745 Vlada Maharaštre je vnaprej uporabil napravo za poverilnice, ki temelji predvsem na Ethereumu, da bi zagotovil potrdila o diplomah, zaščitenih pred posegi, kot ukrep za preprečevanje artikuliranega ponarejanja.

Povezan: Axis Bank krši denarno pogodbo na platformi blockchain, podprti z jabber

V začetku tega četrtletja je indijski velikan finančnih storitev Axis Bank zmanjšal porabo vladne platforme blockchain denarna pogodba med dvema domačima podjetjema.

Kot je poročal Cointelegraph, se je Secured Logistics File Alternate (SLDE) razvilo v indijsko ministrstvo za trgovino in nadomestno za podporo kot platformo za digitalno izmenjavo artikuliranih podatkov, ki porablja varnostne protokole, ki temeljijo predvsem na blockchainu, za znanje varnost in avtentikacija.

Platforma veriženja blokov SLDE se je spremenila v pokvarjen model vse do akreditiva, ki jamči provizijo na podlagi določil, med ArcelorMittal Nippon Steel India in Lalit Pipes & Pipes Ltd. Axis Predsednik banke za veleprodajne bančne produkte Vivek Gupta je dodal:

»Ta transakcija krepi Axisovo predanost usmerjanju digitalizacije v transakcijskem bančništvu doma.«98277

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -