14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Indijska vlada znova razmišlja o prepovedi kriptografije: The Economic Times

Indijska vlada znova razmišlja o prepovedi kriptografije: The Economic Times

Oblikovana bo nova plošča za obravnavo “zastarelih” priporočil o kripto trgovanju.

29718 Skupno ogledov

76 Skupaj delnice

Indian government is rethinking crypto ban: The Economic Times

Pojavljajo se poročila, da bo indijska vlada morda ponovno preučila svoje stališče do kriptovalut z oblikovanjem novega regulativnega odbora.

maj 19 v časopisu Economic Times, v razpravi o oblikovanju svežega strokovnega sveta z navedbo treh virov z namenom reguliranja trgovanja s kriptovalutami v Indiji.

Ta poteza se pojavi ob vedno večji podpori razveljavitvi priporočil odbora, ki ga je vodil nekdanji finančni sekretar Subhash Garg leta

za popolno prepoved kripto sredstev, ker so zastarela.

Poročilo je citiralo neimenovanega uradnika, ki je vedel za zadevo, ki je izjavil:

“V vladi vlada stališče, da so priporočila Subhash Garga zastarela in da je treba novejši pogled uporabiti kripto in ne popolno prepoved,”

Nova plošča se lahko uporablja za preiskovanje uporabe verige blokov za tehnološko izboljšanje in predlaganje načinov za regulacijo kripto sredstev ločeno od FIA valut. Prav tako lahko tesno sodeluje z Indijsko rezervno banko pri katerem koli predlaganem projektu digitalne rupije.

Državni minister za finance in korporativne zadeve Anurag Thakur se lahko pridruži novi odbor v skladu s poročilom. Thakur in finančna ministrica Nirmala Sitharaman sta že prej izjavila, da bi vlada raje uporabila umerjen pristop k regulaciji kripto sredstev, kot da bi uvedla popolno prepoved.

IRB je prepovedal vsem bankam, da strankam dovolijo trgovanje s kriptovalutami 2018, vendar je to vrhovno sodišče razveljavilo februarja 2020 na podlagi peticije indijskih podjetnikov fintech in strokovnjakov.

Obstajajo številna poročila, da bi bila splošna prepoved ponovno uvedena z anonimnim virom, ki bi trdil, da je višji uradnik indijskega ministrstva za finance, ki je to trdil v začetku tega leta.

Kriptovaluta in ureditev uradnega računa za digitalno valuto 2021 naj bi bil v parlamentu obravnavan marca, vendar je bil odložen iz neobjavljenih razlogov, še dodaja poročilo časopisa Economic Times.

Njeno ekipo naj bi pozneje o tem seznanila njena ekipa. mesec v zvezi s tekočim razvojem na področju kriptovalut in kolektivni vdihi se spet zadržujejo v indijskih krogih kriptoindustrije.

V Indiji je prišlo do velikega zagona na kripto borzah in zadnjih mesecih kljub vedno prisotnim regulativnim strahovom.

Prejšnji članekBTC potone pod 40 tisoč dolarjev, prilivi Bitcoinov do centraliziranih borz naraščajo
Naslednji članekNifty News: Zaslužite NFT-je, ki gledajo televizijo, DAO plača milijon dolarjev za skladbe Aoki in 3LAU … in še več

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments