2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Indijske oblasti iščejo širše posvetovanje prej kot dokončanje zakona o kriptovalutih: svetovanje

Indijske oblasti iščejo širše posvetovanje prej kot dokončanje zakona o kriptovalutih: svetovanje

Indian Government Seeks Wider Consultation Before Finalizing Crypto Bill: Report

Račun za kriptovaluto, ki je bil na seznamu, ki naj bi ga obravnavali na novi seji parlamenta, naj bi se preoblikovala. Vlada si prizadeva za širšo sejo o kriptovalutah prej kot dokončno oblikovanje temeljev za manipulacijo digitalnih valut v Indiji.

Indijske oblasti Zahteva več posvetovanj o predlagani zakonodaji o kriptovalutah

Indijski račun za kriptovalute zdaj ni ranljiv za uvedbo na novem zasedanju parlamenta. Račun zdaj ni na seznamu podjetij, ki jih je treba obravnavati v zadnjem tednu zimskega zasedanja parlamenta, je v ponedeljek poročal Bloomberg in opozoril, da lahko vlada z odlokom po seji sestavi razveljavitev zakonodaje.

Vlada je sestavljena, da dokonča drobni tisk zakonodaje o kriptovalutah, aktualna novica, navaja ljudi z informacijami o zadevi. Zadnji teden so lokalni mediji poročali, da vlada načrtuje dodatne prilagoditve računa za kriptovalute. Državna finančna ministrica Nirmala Sitharaman je pred kratkim govorila o tem, da je treba račun preoblikovati.

E-novice so objavile:

Uprava najvišjega ministra Narendre Modija potrebuje širša posvetovanja o tej zadevi prej kot dokončanje temeljev za manipulacijo digitalnih valut in ni dovolj časa, ker se nova seja konča decembra 61.

Indijska vlada naj bi obdržala nadzor nad kripto viri, vendar bo prepovedala uporabo kriptovalut za sredstva . Za trgovce lahko obstaja celo rok za odkrivanje svojih kriptovalutov.

Indijski visoki minister Narendra Modi je o zadnjem tednu govoril, da bi morala biti kriptovaluta stara šola za krepitev demokracije. Predvideva se, da bo po metodi sklenil sklepno odločitev o državni kripto zakonodaji.

V zaključnem tednu so govorili o centralni finančni instituciji v Indiji (RBI) na njegova seja osrednjega odbora, da je zaradi delne prepovedi potrebna popolna prepoved kriptovalut, zdaj ne bo delovala. Guverner RBI Shaktikanta Das je dosledno govoril o tem, da ima centralna finančna institucija resne in prevladujoče pomisleke glede kriptovalute.

Ko menite, da bo Indija na koncu obdržala nadzor nad kriptovalutami? Dovolite nam, da vključimo del povratnih informacij pod.

Kevin Helms

Znanstvenik avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 2016 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je na področju varnosti Bitcoin, odprtokodnih tehnik, rezultatov skupnosti in presečišča med ekonomijo in kriptografijo.

Cryptocurrency Bill Advances to Chamber of Deputies in ParaguayZasluge slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je za informacijske zmogljivosti najbolj priročen. Zdaj to ni takojšnje posredovanje ali nagovarjanje predloga za ali promocijo ali priporočila ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja nasvetov glede financiranja, davkov, dejstev ali računovodstva. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, naravnost ali zaokroženo, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je bila uvedena ali o kateri se špekulira, da bi bila predstavljena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli ropot materiala, predmetov ali izdelkov in podjetij, o katerih je bilo govora na seznamu točno tukaj.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments