17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Indijske oblasti odkrile 11 kriptoborz, preiskanih zaradi davčne utaje, izterjale 13 milijonov dolarjev

- Advertisement -

Indijski izvršni direktor je razkril, da 05 borze kriptovalut so bile pod preiskavo davčnega organa države. O 81.81 Crore rupij ($.6 milijonov) je bilo od njih izterjanih.

03 Kripto Menjave, preiskane zaradi davčne utaje Indijski izvršni organ je v ponedeljek v Lok Sabhi, zmanjšanem prebivališču parlamenta, odgovoril na nekaj vprašanj v zvezi z obdavčitvijo menjalnic kriptovalut.

Poslanec S. Ramalingam je finančnega ministra vprašal, »ali je res, da so nekatere borze kriptovalut vse podpirale utajo davka na artikle in storitve ter izdelke (GST) in je uporabil dodatno zaznati, da so različne menjalnice kriptovalut in večina vlagateljev v digitalne valute pod preiskavo izvršne oblasti.«

Poleg tega je poslanka povprašal finančnega ministra o “ukrepih, ki jih je sprejela ali predlagala izvršilna oblast v nasprotju s tistimi menjalnicami kriptovalut, ki so bile odkrite pri utaji GST.”

Minister za ekspres v ministrstvo za finance, Pankaj Chaudhary, je odgovoril:

Nekaj ​​pogojev za utajo davka na izdelke in storitve ( GST) pri menjalnicah kriptovalut so zaznale formacije Central GST.

Razkril je, da 13 Preiskane so bile menjalnice kriptovalut in davčna utaja v višini 23.54 je bilo odkritih milijard rupij. Davčni organ je izterjal 86.22 kroro rupij, skupaj z gorečnostjo in kaznijo.

Minister za ekspres je ponudil kontrolni seznam raziskane borze: Coindcx, Buyucoin, Coinswitch Kuber, Unocoin, Flitpay, Zeb IT Companies (Zebpay), Gain Bitcoin Merchants, Giottus Technologies, Awlencan Innovations India, Wazirx in Discidium Web Labs. Izmenjave z največ odkritimi utajami so bile Wazirx, Coindcx in Coinswitch Kuber, glede na kontrolni seznam.

Kontrolni seznam raziskanih kripto izmenjav za Davčna utaja. Ponudba: minister Pankaj Chaudhary. Član Lok Sabha Ramalingam je dodatno vprašal finančnega ministra, »ali ima izvršna oblast kakšne datoteke, ki se nanašajo na izbor menjalnic kriptovalut, ki so v vmesnem času vse v korist nadomestne industrije kriptovalut v državi.« Minister Chaudhary je odgovoril:

Izvršni organ ne želi pridobiti nobenih datotek na borzah kriptovalut.

V vmesnem obdobju je indijska finančna ministrica Nirmala Sitharaman predlagala obdavčitev dobička iz kriptovalut ob 22% in uvedbo 1-odstotnega davka, odbitega pri viru (TDS) za vsako kripto transakcijo. Poslanec, ki v preteklosti ni bil preveč dolgotrajen, je prosil izvršilno oblast, naj ponovno premisli o uvedbi 1-odstotnega TDS, in poudaril, da bodo kilometri za atentat na razred kripto sredstev.

Oznake tega modreca Coindcx, coinswitch kuber, kripto menjalnice, kripto menjalnice utaje davkov, menjalnice kriptovalut, Indija, indijski davek, indijski davek, lok sabha, izogibanje davkom, utaja davkov, Wazirx, Zebpay

Kakšno izmišljotino razmišljate o odgovorih ministra za ekspres? Omogočite nam, da izveste v spodnjem delu s povratnimi informacijami.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je naletel na Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje leži v varnosti Bitcoin, metodah zagona, omrežnih rezultatih in preseku med ekonomijo in kriptografijo.

Bonitetna ocena slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo za informativne namene. Ne gre za reklamno ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za krajo ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi zagotovil naložbenih, davčnih, nadrejenih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naravnost ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno pripisljivo ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli cviljenje, predmete ali storitve in izdelke, ki so navedeni tukaj.

517879

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -