8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Indijski finančni minister poziva IMF, naj prevzame vodilno vlogo pri regulaciji kripto – Georgieva pravi, da IMF lahko sodeluje z Indijo

- Advertisement -

Indijska finančna ministrica Nirmala Sitharaman , je Mednarodni denarni sklad (IMF) pozval, naj umakne “glavno vlogo” pri regulaciji kripto virov. Generalna direktorica IMF Kristalina Georgieva pravi, da je skupina kraljestva pripravljena sodelovati z Indijo pri lokalnem podnebnem poslovanju, zakonu o kriptovalutah in mnogih svetovnih izzivih naših primerov.

Indija želi, da IMF prevzame vodilno vlogo pri kriptozakonodaji Indijska finančna ministrica Nirmala Sitharaman se je srečala s Kristalino Georgievo, generalno direktorico in predsednik vladnega odbora Mednarodnega denarnega sklada (IMF) v Unique Delhiju v sredo. 2 sta omenila veliko prednost zadev, vključno z indijskim prihajajočim G20 predsedstvo in zakon o kripto.

Sitharaman in Georgieva sta v bistvu temeljila na indijskem ministrstvu za finance in omenila pomen regulacije virov kripto in nujnost vzdrževanja “globalno usklajene, sinhronizirane tehnike na nesrečo.” Za nameček je indijski finančni minister pozval MDS, naj “ima vodilno vlogo v zvezi s tem.”

Sitharamanova izjava je ponovila njeno zahtevo po svetovnem regulativnem okviru za kriptovalute v nekem nedoločenem času v prihodnosti srečanja z IMF in Svetovno denarno institucijo aprila. Indijski finančni vodja je opozoril na tveganje pranja denarja in grozljivega financiranja, ki prizadene vse države, pri čemer je opozoril, da se morda nobena država morda sama ne more spoprijeti s temi tveganji. Poudarila je, da bi bili kripto viri morda najbolj produktivni regulirani, ko bi države sodelovale.

Georgieva je tvitnila po srečanju s finančnim ministrom v sredo in potrdila, da je IMF “pripravljen delati” z indijskim finančnim ministrom “o lokalnem podnebnem poslovanju, kripto pravu in mnogih svetovnih izzivih naših primerov.”

Po srečanju s Sitharamanom je Georgieva poučila CNBC TV 09 Petek, da je IMF usklajen z Indijo glede zakonodaje o kriptovalutah, pri čemer poudarja pomen uravnoteženja izvrševalci in slabosti. Generalni direktor IMF je pojasnil:

Indijski digitalni ekosistem je na steroidih, saj so se kriptovalute vzdrževale močno brez pravil. Nujno je, da ne spimo, da so kriptovalute zaklad divjega, divjega zahoda.

Georgieva še posebej dobro- Znano je, da je indijski visoki minister Narendra Modi poudaril prednosti izkoriščanja indijskih izkušenj pri digitalizaciji, vključno s tem, da bi morda poleg tega lahko izdelali dodatno pragmatičen načrt z jasnimi rezultati. “Mogoče bi bilo najverjetneje nepredstavljivo, če bi Indija izkoristila svoje vodstvo za ustvarjanje očitne dodatne preglednosti in lastništva evidenc,” je zaključil vodja IMF.

Bask in se strinjate z indijskim finančnim ministrom, da lahko IMF ohrani vodilno vlogo pri regulaciji kriptovalut? Omogočite nam, da to vemo v spodnjem delu za povratne informacije.

Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je v varnosti bitcoinov, odprtokodnih programih, omrežnih rezultatih in presečišču med ekonomijo in kriptografijo.


Zasluge za sliko 2023647062: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je v informativne namene najbolj produktivni. Zdaj ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k preklicu ali prodaji ali za nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, ponudnikov ali korporacij. Bitcoin.com zdaj ne nudi investicijskih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, nedolgo ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali ponudnike, omenjene v tem članku.

2023647062

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -