6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Indijski račun za kriptovalute: izvršni direktor borze razpravlja, kaj pričakovati

Indijski račun za kriptovalute: izvršni direktor borze razpravlja, kaj pričakovati


Indian Crypto Bill: Exchange CEO Discusses What to Expect

Obstajajo poročila, da lahko indijska vlada uvede omejitve za lastne denarnice s kriptovalutami in dovoli samo indijske kriptovalute. Izvršni direktor velike borze kriptovalut v Indiji je delil svoje misli o možnih omejitvah. Indijska vlada je predlagala predlog zakona o kriptovalutah, ki naj bi ga obravnavali na trenutni seji parlamenta.

Možne omejitve v indijski uredbi o kriptovalutah

Zakon o kriptovaluti čaka na obravnavo na trenutnem zasedanju parlamenta v Indiji. Državna finančna ministrica Nirmala Sitharaman je potrdila, da je treba predlog zakona predelati iz prvotne različice, ki želi prepovedati kriptovalute, vključno z bitcoinom v etru. Vendar še vedno ni razkrila, kaj je dejansko v predlogu zakona, kar je povzročilo veliko špekulacij.

Generalni direktor lokalne borze kriptovalut Wazirx je v seriji tvitov razpravljal o nekaterih špekulacijah Petek.

»Prišlo je nepotrjenih poročil«, da »»samoskrbniške denarnice«mogoče niso dovoljene kot del indijskega zakona za kriptovalute,« je podrobno povedal izvršni direktor Wazirxa Nischal Shetty. Pojavila so se tudi poročila, da “lahko uporabite samo indijske menjalnice,” je dodal izvršni direktor in pojasnil:

Ne verjamem, da lahko prepoveš uporabo programske opreme. Denarnice za lastno skrbništvo so samo programska oprema. Brez samostojnih denarnic ne morete komunicirati s številnimi decentraliziranimi storitvami.

Poudaril je, da »Kot industrije, tega nikoli ne bi priporočali.«

Generalni direktor je nadaljeval: »Če želimo regulacijo, morajo biti storitve, ki so regulirane, v Indiji. Te storitve morajo upoštevati pravila in predpise naše države.” Opozoril je: »Vsaka država, ki ureja kriptovalute, sledi podobnemu pristopu,« in poudaril, da se »vse borze lahko registrirajo podjetje tudi v Indiji.«

Shetty je nato delil svoje mnenje o tem, ali pričakuje, da se bodo predpisi o kriptovalutah uporabljali samo za indijske borze, in navedel:

Vlada bo pričakovala, da bodo centralizirani ponudniki kripto storitev upoštevali zakonodajo Indije. To je najmanj pričakovati od katerega koli podjetja, ki opravlja storitve za Indijance.

Nadalje je menil: »Močno podpiramo konkurenco. Če izdelek ali storitev ni na ravni, jo bo konkurenca uničila. Toda konkurenca bi morala biti poštena. Ko pridejo predpisi, jih bo morala vsaka izmenjava upoštevati in tekmovati. Zgradimo najboljši kripto ekosistem v Indiji.«

Izvršni direktor Wazirxa je zaključil:

Pozitivna ureditev bo pomagala indijskemu kriptoekosistemu hitro rasti. Opažamo dober napredek pri predpisih o kriptovalutah.

Indijska vlada je na seznamu uvrstila račun za kriptovalute. obravnavana na zimskem zasedanju parlamenta. Ta teden je finančni minister države odgovoril na nekaj vprašanj o zakonodaji o kriptovalutah, ki jo je predlagala vlada. Nato so se pojavila poročila, da poročilo kabineta domnevno namiguje, da vlada ne namerava prepovedati kriptovalute, temveč da bo namesto tega uredila kripto sredstva.

Oznake v tej zgodbi

menjalnice kriptovalut, regulacija kriptovalut, Indija, indijska, indijska kriptovaluta, indijska kriptovaluta, indijska kriptovaluta, Nischal Shetty, prepoveduje denarnice za lastno skrbništvo, samo skrbniške denarnice, Wazirx

Ali menite, da si bo Indija dovolila -skrbniške kripto denarnice? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

US SEC Charges Man With Defrauding Crypto Investors in Two Digital Asset Securities Offerings

US SEC Charges Man With Defrauding Crypto Investors in Two Digital Asset Securities Offerings

Zasluge za slike2021: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo v informativne namene. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v tem članku.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments