17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Indijski reper Raftaar bo plačan v kriptovaluti za prihodnjo uspešnost v Kanadi

Indijski reper Raftaar bo plačan v kriptovaluti za prihodnjo uspešnost v Kanadi

Indian Rapper Raftaar Accepts Cryptocurrency for Performance in Canada

Indijski reper Raftaar naj bi sprejel kriptovaluto za njegov prihajajoči nastop v Kanadi. “Kljub temu sem dokončno naredil otroške korake v tej smeri in vsa zasluga mojega upravnika Ankita Khanne, ker je te sanje uresničil zame,” je dejal Raftaar.

  • Raftaar, indijski reper, tekstopisec, plesalec, TV osebnost in glasbeni skladatelj, je ta konec tedna na naslovnice za kot “prvi indijski umetnik, ki je sprejel plačilo za izvedbo v kriptovaluti.” Pravo ime Raftaarja je Dilin Nair.
  • Predstava, za katero bo Raftaar plačan v kriptovaluti, je enourni virtualni dogodek v Ottawa v Kanadi za zasebno skupino približno 100 ljudi. Načrtovan je za drugi teden v juliju.
  • “Vedno sem bil goreč občudovalec tehnologije veriženja blokov. Vedno sem se spraševal, zakaj umetniki in menedžerji niso raziskali potenciala tega motečega medija, «je menil Raftaar. “Kljub temu sem dokončno naredil otroške korake v tej smeri in vsa zasluga mojega upravitelja Ankita Khanne, ker je te sanje uresničil zame.”
  • Reper pa ni omenil, za katero kriptovaluto bo plačan.

  • Khanna, Raftaarjeva dolgoletna poslovna partnerica in menedžerka, je komentirala: po mojem mnenju bo glasba ena prvih panog, ki bo popolnoma in temeljito prekinjena s pomočjo verige blokov. Umetnik lahko zdaj na kakršen koli način gre neposredno v javnost brez potrebe po posrednikih. «
  • Medtem indijska vlada še ni objavil svoje politike glede kriptovalut. Predlog zakona, s katerim želi prepovedati kriptovalute, na primer bitcoin, naj bi bil vložen med proračunsko sejo parlamenta, ni pa bil. Zdaj poročajo, da vlada ponovno preučuje predloge iz zakona in ustanavlja strokovno skupino, ki bo pripravila nova priporočila.

Ali menite, da bi morali vsi izvajalci sprejeti kriptovaluto? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

More Than Two Dozen Crypto ATMs to Be Installed in Texas-Based H-E-B Grocery Stores

Indian 'Crypto King' Arrested by Narcotics Control Bureau — Wazirx Says Not Our User

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments