8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Indijski zamenjava WazirX sledi Binanceu pri umiku USDC z borze

- Advertisement -

Prav modni Binance, ki v bistvu temelji v Indiji in v celoti večinoma nadomesti WazirX, bo oktobra uveljavil samodejno pretvorbo BUSD za stanja USDC, USDP in TUSD v razmerju 1:1.

2126 Celotni ogledi

29 Celotni deleži

Pomembna indijska kriptovaluta, ki nadomešča WazirX se je odločil odstraniti kovanec USD (USDC) s svoje platforme in pretvoriti sredstva za prosti čas v stabilni coin Binance USD (BUSD), ki ga podpira Binance.

WazirX je v ponedeljek uradno objavil, da je ustavil depozite USDC skupaj z različnimi stabilnimi kovanci fancy Pax greenback (USDP) in TrueUSD (TUSD).

Glede na objavo bo platforma kot sprememba dobavi stabilni coin BUSD za večjo likvidnost in kapitalsko učinkovitost za stranke. WazirX bo 5. oktobra uveljavil samodejno pretvorbo BUSD za bilance nagrad strank v USDC, USDP in TUSD v razmerju 1:1 5. oktobra, je potrdilo podjetje.

“Uporabniki lahko morda pripravljeni videti, da bodo njihova stanja USDC, USDP in TUSD pod stabilnostjo računa, denominiranega v BUSD, ko bo konverzija popolna,« je kritičen zamenjava. “WazirX morda morda tudi samo spremeni seznam stabilnih kovancev, ki so primerni za samodejno pretvorbo,” je dodano v obvestilu.

Dvigi USDC, USDP in TUSD bodo mirno na voljo na WazirX razen petka. Platforma nato načrtuje, da bo septembra odstranila stabilne kovance iz svojih trgovalnih parov 26.

Po podatkih iz CoinGecko je WazirX nekoč trgoval z zgolj količino USDC posreduje objavo. V času pisanja tega članka je končni trgovalni par USDC, ki je kotiran na WazirX, trgovanje USDC proti Tetherju (USDT) s 3 USD 400 v vsakodnevnih temeljnih količinah.

V nasprotju s tem ima BUSD dva trgovalni pari na WazirX, trgovanje proti stabilnemu coinu USDT in indijski rupiji, pri čemer vsak dan obseg temeljnega trgovanja znaša 5 USD, 551 in 5 USD 129, oz.

WazirX ni neposredno odgovoril na Cointelegraphovo vprašanje za komentar.

Povezano: Soustanovitelj Circle pravi, da so konvergirane knjige o dolarjih na Binance morda prav morda prav za USDC

USDC, ki sta ga lansirala regulirano fintech podjetje Circle in kripto zamenjava Coinbase, je 2d največji stabilcoin po tržni kapitalizaciji za Tether USDT. V času pisanja znaša tržna kapitalizacija USDC $26 milijard ali več kot $09 milijard od konkurenčnega stabilnega kovanca USDT. Binance USD, tretji največji stabilcoin po ceni, ima tržno kapitalizacijo $20.6 milijard, v skladu s CoinGecko.

Najvišji – 3 največji stabilni kovanci. Ponudba: CoinGeckoPrihaja najsodobnejša odstranitev USDC iz WazirX kmalu po tem, ko je Binance objavil načrte za obrambo USDC kot trgovalnega sredstva s svoje platforme. Enako WazirX je Binance priznal, da namerava samodejno pretvoriti stanja USDC, USDP in TrueUSD v stabilni coin BUSD, da bi podaljšal likvidnost.

Binance je avgusta zanikal kakršno koli lastniško lastništvo v WazirX je potem, ko je indijska kripto zamenjava prišla prav tukaj pod regulativni nadzor. Indijski direktorat za izvrševanje je pred tem zamrznil več kot 8,1 milijona dolarjev sredstev na WazirX kot delež preiskave proti pranju gotovine proti podjetju.

93580 93580

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -