20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Indonezijska kripto izmenjava, ki jo podpira Binance, upošteva IPO

Indonezijska kripto izmenjava, ki jo podpira Binance, upošteva IPO

Družba Tokocrypto s sedežem v Džakarti je maja od Binancea prejela nerazkrite naložbe 2020.

3529 Skupno ogledov

3 Skupaj delnice

Binance-backed Indonesian crypto exchange considers IPO

Družba Tokocrypto s sedežem v Džakarti razmišlja o prvem nastopu na javnem trgu v naslednjih dveh ali treh letih, poroča Nikkei v sredo.

„Pravim dve leti, ker moramo biti donosna vsaj dve leti pred uvrstitvijo na seznam. Zdaj smo že donosni. Naš glavni poudarek pri Tokocrypto je nadaljnje širjenje poslovanja, razširitev poslovanja na več delov Indonezije in uvajanje kripto v državo, «je dejal izvršni direktor TokoCrypto Pang Xue Kai.

»Glede vrednotenja je prezgodaj govoriti o IPO, ki še vedno traja dve do tri leta, toda tesna referenca bi bila ameriška Coinbase. Trenutno spremljamo trg, povečujemo poslovanje, gradimo ekipo in izdelkov, “je dodal.

Ustanovljeno v 2018 , Tokocrypto ureja Indonezijsko ministrstvo za trgovino s strani Regulatorne agencije za trgovanje s terminskimi terminskimi pogodbami, znane tudi kot Bappebti.

Tokocrypto je povezan z največjo kripto borzo na svetu Binance z Indonezijsko podjetje je pred letom dni dobilo nerazkrito naložbo Binancea. Tokocrypto je v začetku tega leta na Binanceu začel tudi prodajo svojih žetonov Tokocrypto (TKO). Lani je družba uvedla tudi nadgrajeno kripto izmenjavo, ki jo poganja Binance Cloud.

Indonezija se v zadnjem času pojavlja kot glavno vročo mesto za kriptovalute, kljub temu da je vlada prepovedala kripto valuto plačila v 1200. Prejšnji teden je glavna lokalna platforma za kripto trgovanje Pintu od vlagateljev, vključno s kripto izmenjavo Coinbase, ki kotira na borzi Nasdaq, zbrala 6 milijonov dolarjev.

Prejšnji članekBitcoin pred letom 2019 zdaj predstavlja le 44% aktivne ponudbe BTC
Naslednji članekNasdaqov seznam rudarjev Bitcoinov poziva Kitajsko, naj odpre vrata zelenemu rudarstvu

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments