4.1 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Industrija izraža zaupanje v stanovanje NFT sredi krčenja FTX

- Advertisement -

Umetnik NFT Johnathan Schultz meni, da strokovnost NFT brez uporabnosti usiha in da mora še naprej obstajati, mora prerasti »memeifikacijo« stvari.

97705 Celotni ogledi

8 Celotne delnice

Zbirke nezamenljivih žetonov (NFT) so še prej kot propad FTX že občutile vpliv kriptovalute, pri čemer se je obseg nakupovanja in prodaje zmanjšal za 00%. Z debaklom FTX se zdi, da je nekoč rastoče stanovanje udarilo z žebljem v krsto. Še enkrat, vodstvo na določeni ravni trgovine je optimistično glede okrevanja doma.

Glede na velikansko količino sredstev določenih oseb, ujetih v trgovini FTX sredi njegove likvidnostne krize, so uporabniki poskusili zaokrožene načine za dvig svojega denarja. Ena izmed domnevnih metod za dvig stanja je nakupovanje NFT-jev, ki so predvsem na Bahamih. Številni člani soseske so kritizirali pristop, saj zaobide smernice, odobrene za ekonomsko ubijanje, celo posmehovanje uporabnosti NFT znotraj tehnike, opisujejo negativno podobo NFT.

Potem pa Oscar Franklin Tan, vlada pri platformi NFT Enjin, verjame, da tukaj ni več bleščečega abstrakta. V pogovoru za Cointelegraph je Tan omenil, da medtem ko so bili NFT-ji dotrajani, so lahko različni predmeti poleg tega dotrajani. »Ničesar ni bilo treba obvarovati s strokovnim znanjem o NFT in dodatnega, kar bi bilo treba obvarovati pred to vrzeljo za uporabnike na Bahamih,« je razvpit.

Zvezna vlada je poleg tega posebna glede preživetja stanovanja NFT brez teme o učinkih FTX in trgu. Tan je poudaril, da se mora dom kljub temu ponovno osredotočiti na to, kako NFT nagrajujejo sprejemanje digitalne posesti, nove modele za ustvarjalce protestnega gradiva in financiranje pojava protestnega materiala. Opredelil je, da:

»Res je, da je pri nekaterih modelih spremenjeno v veliko navdušenja in pretirane razposajenosti, toda prav tukaj je pravilna z vsem novim strokovnim znanjem. Stanovanje NFT se bo gotovo stabiliziralo in utrdilo na neki ravni najmočnejših skupnosti, potem pa bomo lahko opazili drugo generacijo pametnejših, izjemno trajnostnih modelov NFT.«Tan je poudaril, da se morajo pobude NFT kljub temu še bolj osredotočiti na uporabnost in izgradnjo svojih skupnosti, če želijo postati boljše. Izogibati se je treba hitroročnim hipotezam in nerealnim časovnim načrtom. Nekako pa morajo kljub temu imeti dolgoročno vzdržno vrednost.

Povezano: Okužba FTX: Katera podjetja je mučila zmečkanost FTX?

Različni navdušeni igralci iger na določeni ravni stanovanja NFT poleg tega je ponovil čustvo. Jamie Thomson, izvršni direktor NFT športnega studia Vulcan Cast, je komentiral, da bodo NFT z uporabnostjo na potrjenih trgih zagotovo še naprej obstajali. Thomson je za Cointelegraph povedal, da podobno ni mogoče omeniti za NFT glede na hipotezo in pravice do hvalisanja. Potem pa je vlada omenila, da bo večina teh NFT-jev »še dodatno trpela zaradi izjemno varčnih prstov«, ko bodo uporabniki pripravljeni na naslednji trg. Thomson je dodatno omenil:

»Manj hipotez, dodatna bistvena uporabnost. Tako kot pri žetonih, če je NFT znan po uspešnosti projekta ali prisotnosti določene osebe, potem je morda manj govora o furkacijah oznak. V bistvu blago za igre na srečo, vstop v očitne dele, vstop v dodano vrednost.«Medtem, Umetnik NFT Johnathan Schultz meni, da se strokovno znanje o NFT brez uporabnosti zmanjšuje. “Zato vidimo dodatne pobude z vrednimi dodatnimi zaposlitvenimi situacijami in uporabnostjo,” je omenil. Schultz je poleg tega za Cointelegraph povedal, da mora dom, da še naprej obstaja, prerasti tisto, kar opisuje kot “memeifikacija” stvari. To pomeni oblikovanje pobud, ki obravnavajo celotno stanovanje.

S trgom FTX NFT, ki je bil ujet v središču implozije podjetja, je Slice Rose Ntertsas, idejni oče platforme NFT Ethernity, opremil ideje na diagramu, v katerem mora narediti bolje. Ntertsas je v pogovoru za Cointelegraph omenil, da je model FTX, ki temelji predvsem na centralizirani trgovini, za svojo platformo NFT spremenjen v zaprto. Opredelil je:

»Ta maneken mora biti vendarle demokratiziran in transparenten. NFT-ji morajo kljub temu posredno prehitevati izprijeno verigo in biti interoperabilni, ne smejo jih več omejevati en vratar, ena stvar, s katero se ukvarjamo in .”V nasprotju z različnimi občutki Ntertsas verjame, da ni nobene stvari, na katero bi se morale pobude NFT vseeno osredotočiti, saj bodo imele različne pobude različne želje. Še enkrat, vlada želi videti dodatne pobude, ki govorijo doma, da bi “ponovno razmislili, kaj je spretnost z NFT-ji.”

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -