0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Industrijsko rudarjenje bitcoinov vdahne novo življenje majhnemu teksaškemu mestu

Industrijsko rudarjenje bitcoinov vdahne novo življenje majhnemu teksaškemu mestu

Veliki rudarji Bitcoin so odprli trgovino v nekdanji topilnici aluminija v majhnem teksaškem mestu Rockdale.

1200

Skupni ogledi

30 Skupaj deležev

Dva rudarska velikana bitcoina se borita za poceni elektriko v majhnem mestu v Teksasu.

Tako Bitdeer, rudarsko podjetje, ki se je razvilo iz kitajskega velikana Bitmain, kot Riot Blockchain, eno vodilnih podjetij za rudarjenje bitcoinov v Združenih državah, upravljata podatkovne centre, ki gostijo. v nekdanji talilnici aluminija v teksaškem mestu Rockdale.

Mestna talilnica aluminija je bila prej največje na svetu, dokler podjetje, ki ga je vodilo, Alcoa, ni začelo likvidirati 2008. Po besedah ​​Leeja Bratcherja, predsednika Texas Blockchain Councila, je bila energetska zmogljivost objekta zapravljena od Alcoinega odhoda, dokler rudarji niso ustanovili trgovine.

Kljub temu, da Rockdale obsega majhno podeželsko mestece s samo 5,100 ljudi, prikazuje vse prednosti, ki jih iščejo rudarji v industrijskem obsegu – kripto-prijazni politiki, velika zemljišča, na katerih se nahaja zapuščena industrijska infrastruktura, raztrgana za ponovno uporabo, in umazano poceni cene električne energije zahvaljujoč dereguliranemu trgu v Teksasu.

Župan Rockdale John King opisuje razmerje med lokalnim operaterjem omrežja, Svetom za električno zanesljivost Teksasa (ERCOT), in rudarji kot vzajemno koristni. Poudaril je, da rudarji redno porabljajo električno energijo, ki bi jo sicer zapravili, lahko pa tudi takoj ustavijo delovanje, če bi elektriko potrebovali drugje. Dodal je:

“Rudarji so zavezani nakupu določene količine energije in kar počnejo, je, da prodajajo nazaj na trg in ustvarite dobiček. Imajo pogodbo za dva centa ali tri cente … in jo lahko prodajo za 9 dolarjev na kilovatno uro.”

Kot poroča Cointelegraph 7. oktobra, je Riot več kot potrojil svojo proizvodnjo Bitcoin leto.

Podjetje zdaj ocenjuje, da obrat proizvaja več kot 600 BTC na mesec iz svojega objekta v Rockdaleu. Po trenutnih cenah izkopani kovanci znašajo milijonov na mesec. Riot pravi, da spletno mesto gosti 100,0000 rudarjenje naprave.

Povezan:

Kripto kavboji: okrožja Teksasa pozdravljajo rudarje Bitcoin z odprtimi rokami

Teksaški zakonodajalci si prizadevajo za nadaljnjo širitev državnega rudarjenja Bitcoin, senator Ted Cruz pa je rudarjenje opisal kot sredstvo za zajemanje zemeljskega plina, ki ga država trenutno sežiga.

Govor v oktobru 000 Teksaški Blockchain Summit, Cruz je trdil, da se zemeljski plin trenutno sežiga v zahodnem Teksasu, ker “ni prenosne opreme za pridobivanje tega zemeljskega plina, kjer bi ga lahko uporabili tako, kot bi zemeljski plin običajno uporabljali.”

»Uporabite to moč za rudarjenje Bitcoina. Del lepote tega je, da v trenutku, ko to počnete, izjemno pomagate okolju, saj namesto, da bi sežigali zemeljski plin, ga produktivno uporabljate,« je dodal.

128018

Prejšnji članekVečerja BIA: izvršni direktor Alchemy Pay John Tan praznuje mejnike 150 ključnih vozlišč in 200.000 podpornikov
Naslednji članekVlagatelji so se umaknili, potem ko so v vilice OlympusDAO s pasjo tematiko vložili 57 milijonov dolarjev

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments