10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Infrastrukturno podjetje za kripto pristojbine Opennode za ogled plačil z bitcoini v Bahrajnu

- Advertisement -

Opennode, infrastruktura za zaračunavanje bitcoinov Podjetje, ki je zdaj ne tako dolgo nazaj priznalo, bo to morda povzročilo tudi preizkušanje njegove obdelave bitcoinov in potrditve izplačil prek regulativnega peskovnika Centralne banke Bahrajna. Po Dalal Buhejji, vladni direktorici Bahrain Financial Pattern Board, peskovnik centralne banke pomaga zbrati očitne finančne tehnologije, ki bodo še naprej uvajale inovacije in se držale najbolj produktivnih regulativnih praks.

Pomoč pri rasti bahrajnskega finančnega sistema Podjetje za infrastrukturo za zaračunavanje bitcoinov, Opennode, je priznalo, da namerava “ oglejte si obdelavo bremenitev bitcoinov in potrditev izplačil prek regulativnega peskovnika Centralne banke Bahrajna (CBB).« Podjetje je v trditvi priznalo, da bo infrastruktura, ki jo namerava zagotoviti, podprla Bahrajn pri “razvoju njegovega gospodarstva in lahko pokaže, zakaj je Bitcoin sinonim za boljše podjetje.”

Prek regulativnega CBB-ja peskovniku ima Opennode licenco za zbiranje testov svojega priznavanja kripto obremenitev na ozemlju Bahrajna. Dalal Buhejji, vladna direktorica Bahrajnskega odbora za finančne vzorce, je komentirala odločenost centralne banke, da odobri preizkuse Opennode, priznala:

»Ponosni smo, da smo sodelovali s centralno banko proti vzpostavitev zanesljivega ekosistema denarnih izdelkov in storitev v Kraljevini Bahrajn. Ker smo rustikalni lastniki, smo zdaj vedno hitrejši pri sprejemanju alternativ Fintech, zahvaljujoč prilagodljivosti našega regulatorja in vednosti v mislih.«

Buhejji je dodal, da peskovnik CBB pomaga pri narediti optimistične. Fintech v Bahrajnu bodo še naprej uvajali inovacije, pri tem pa se bodo držali najbolj produktivnih regulativnih praks.

Sprejemanje običajnega bitcoina Za svojo polovico je Afnan Rahman, izvršni direktor in soustanovitelj Opennode, namerne teste svojega podjetja opisal kot prelomnico, ki zdaj ni več trdna za Bahrajn, ne glede na celoten Bližnji vzhod.

»Priznanje vodilne Bitcoin infrastrukture Opennode še naprej utira modo državam, vladam in pametno ravnanim denarnim institucijam, da izvajajo običajne Bitcoine in opravljajo transakcije v bliskoviti skupnosti,« je definiral CEO.

Kakšne so vaše možnosti glede te pravljice? Sporočite nam, kaj mislite, v spodnji polovici povratnih informacij.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, ustvarjalec in kreator. Obširno je pisal o gospodarskih težavah nekaterih afriških držav in o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo izhod v sili.


Avtorji slike 1960653025: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je za donosne informativne aplikacije. Zdaj ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi, da bi se odločili ali promovirali, ali za priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne zagotavlja več financiranja, davkov, stalnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali naj bi bila povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli vzklik, predmete ali izdelke in storitve, o katerih govori ta članek.

1960653025

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -