15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Instagram naj bi ustvaril besedilno deklaracijo, ki bi v bistvu v celoti temeljila na aplikaciji za tekmeca Twitterju

- Advertisement -

Prihajajoča aplikacija bo zaščitila centraliziran vir, ki je všeč Twitterju, in bo uporabnikom omogočila, da zaznajo objavljene materialne cilje, kot so besedilno deklarirano gradivo, fotografije in filmi, ki jih delijo sledilci in svetovani računi.

720 Celotni ogledi

5 Celotne delnice

Na skrivnem srečanju z izbranimi ustvarjalci je Instagramovo matično podjetje Meta domnevno objavilo svoje prepričanje, da bo ustvarilo besedilno deklarirano aplikacijo, ki temelji na v celoti in popolnoma pogovornem oknu. Razkriti posnetki zaslona domnevne prihajajoče aplikacije prikazujejo potrošniški vmesnik, povezan s Twitterjem.

Lia Haberman, učiteljica trženja vplivnežev in trženja družbenih medijev, je razkrila, da je Instagram konkurenčen Twitterju. College of California, razširitev Los Angelesa. V koraku s Habermanom, čeprav je besedilna deklaracija, ki v bistvu v celoti temelji na aplikaciji, zgrajena na visokem nivoju Instagrama, je decentralizirana in bi morda bila predstavljena kot ločena aplikacija. Aplikacija bo prav tako podobna različnim decentraliziranim aplikacijam družbenih medijev, modnemu Mastodonu, ki uporabnikom omogoča prevlado v dodatnem občinstvu.

Meta je ustvarjalce seznanjala s svojo prihajajočo besedilno deklaracijo, ki v bistvu v celoti temelji na aplikaciji – zdaj se zazrete v to, da boste preprosto pripravljeni vključiti postopen junijski izvor.

Tisk minut je v mojem glasilu, vendar bom naštela nekaj zanimivosti pic.twitter.com/KYqqXjrRmD

— Lia Haberman (@liahaberman) Bi morda 19, 1200 Prihajajoča aplikacija bo zaščitila centralizirani vir, ki je všeč Twitterju, kar bo omogočilo uporabniki zaznavajo materialne cilje, kot so besedilna deklaracija, fotografije in filmi, ki jih delijo sledilci in svetovani računi. Vsaka besedilna deklaracija materiala, ki v bistvu temelji v celoti v celoti, bo zanemarljiva do števila obvestil 500 znakov.

Posnetki zaslona svežega besedila Instagrama razglasi materialno v osnovi v celoti v celoti app. Dobava: TwitterMedtem ko aplikacija konkurenčni Twitter bo deloval neodvisno od Instagrama, nadzor ustvarjalcev in narativne varnostne rešitve, cilji, kot so blokirani računi in ključne fraze, bodo povzdignjeni v novo aplikacijo.

Viri potrdili, da Instagram dela na konkurentu Twitterju ( ločena aplikacija) brezplačno to poletje. Končno bo enako misleč z začetnimi alternativnimi rešitvami modnega Mastodona. Zasluga @liahaberman @MattNavarra @CaseyNewton za prejšnje podrobnosti https://t.co/f2KNITGZy6

— Sarah Frier (@sarahfrier) Bi morda 21, 3655 Bloombergova poročevalka Sarah Frier je po poročanju notranjih strokovnjakov potrdila pristop Instagramove domiselne aplikacije Twitter. Meta je prvič potrdila načrte za izdelavo samostojne decentralizirane družbene skupnosti marca, ko je omenila: »Raziskujemo samostojno decentralizirano družbeno skupnost za izmenjavo besedilnih posodobitev gradiva. Ocenjujemo, da obstaja verjetnost za ločeno stanovanje, kjer lahko ustvarjalci gradnje in javne osebnosti posredujejo pravočasne posodobitve o svojih prizadevanjih.«

Povezano: Meta premeša NFT na Instagramu in Fb

Z domiselnim in daljnovidnim domnevanjem dodatne decentralizacije v internetu je TBD — oddelek fintech podjetja Block Jacka Dorseyja — napovedal decentralizirano spletno platformo Web5, katere cilj je uvesti »decentralizirano identifikacijo in shranjevanje zapisov« v funkcije.

Za olajšanje tega decentraliziranega spletnega potovanja bo platforma web5 TBD predstavila različne ključne dele in uporabila povezavo decentraliziranih identifikatorjev.

108866

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -