20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Instagram preja Pakistanca Flesh presserja Imrana Khana starana za promocijo kriptovalute

- Advertisement -

Imran Khan, konvencionalni visok pakistanski minister in najnovejši predsednik ene izmed zadnjih političnih strank v državi, je potrdil, da so njegovi spomini na Instagramu postali takoj, ko so bili ogroženi in so jih hekerji posredovali, da bi promovirali goljufijo v nagradni igri kriptovalute.

Instagram Yarn Imrana Khana vdrl, postaran za promocijo kriptovalut Imran Khan, običajni pakistanski visoki minister in najnovejši predsednik Pakistan Tehreek-e-Insaf (PTI), ene izmed zadnjih političnih strank v državi, je menda potrdil, da njegovi spomini na Instagramu so postali takoj, ko so v ponedeljek vdrli.

Hitra publikacija Atomize dneva, da so njegovi spomini postali takoj, ko so jih v trenutku obnovili s pomočjo Mete, lastnice Facebooka in Instagram. Opredelil je, da sam spremlja spomine, ki imajo 7,4 milijona sledilcev, pri čemer je opozoril, da so hekerji objavili hiperpovezavo kriptovalute in posnetek zaslona tvita izvršnega direktorja Tesle Elona Muska do spominov.

Hiperpovezava do kriptovalute, objavljena v politikovih spominih, se konča v polju za kriptovalute, ki vsebuje Muska in njegovo podjetje Spacex. Prevaranti trdijo, da brezplačno dajejo bitcoin (BTC), ether (ETH), dogecoin (DOGE) in litecoin (LTC).

Spletno polje za kripto nagradno igro, povezano s spomini Imrana Khana na Instagramu. Prevare z obdarovanjem kriptovalut so že dolgo uveljavljene na standardnih platformah družbenih medijev, na stran Youtube in Twitter. Mnogi med njimi predstavljajo znane druge ljudi in podjetja, kot so Musk, Tesla, Spacex, Apple, Tim cook dinner, Steve Wozniak, Warren Buffett in Invoice Gates. Običajno prikazujejo vodilne delavce kripto podjetij, poleg generalnega direktorja Coinbase Briana Armstronga.

Julija 2020, Wozniak je tožil Youtube in Google zaradi prevar pri prodaji bitcoinov z uporabo njegove slike in ustanovitve. Nasprotno pa je tožbo torej izgubil. “YouTube in njegov skrbnik, Google LLC, ščiti zvezni zakon, ki spletne platforme ščiti pred dolžnostjo mrmranja, ki ga objavijo uporabniki,” je prevladoval sodnik v primeru.

Julija , so bili pristni računi britanske mornarice na Youtube in Twitterju ogroženi, hekerji pa jih prav tako posredujejo, da bi promovirali svoje prevare s kriptovalutami.

V boju proti goljufijam je nekaj kriptopodjetij na stran Binance in Circle, lansirala platformo za poročanje o kriptovalutah leta 2018. Mogoče bi omogočila, da »nekdo v kriptoekonomskem sistemu opozori druge o prevarah, vdorih ali drugih zavajajočih dejavnostih, ko naletijo na to.«

Oznake na tem spominu bitcoin nagradna igra rip-off, kripto nagradna rip-off , ponarejena bitcoin nagradna igra, običajni visoki minister Pakistana, Imran Khan, Imran Khan bitcoin, Imran Khan kripto, Imran Khan kriptovaluta, Pakistan, pakistanski politik, Pakistan pti

Po čem ocenjujete, da so spomini Imrana Khana na Instagramu nesprejemljivi za promocijo kripto nagradne igre? Omogočite nam, da vemo v pol spodnjih komentarjih.


Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije, Kevin je naletel na Bitcoin leta 2011 in je od takrat evangelizator. Njegovi interesi so varnost Bitcoinov, izvorni programi, omrežni učinki in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

539939 Avtorstvo slike 539939: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno za informativne funkcije. Zdaj milje ni več trenutna ponudba ali nagovarjanje k predlogu za obravnavo ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne predstavlja več investicijskih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neodvisno ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli mutter, blago ali storitve, o katerih je govora in so navedeni tukaj.

539939

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -