6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Instagram "raziskuje NFT-je", da bi jih "sprejemal bolj dostopne širšim gledalcem," pravi...

Instagram “raziskuje NFT-je”, da bi jih “sprejemal bolj dostopne širšim gledalcem,” pravi izvršni direktor

Instagram Is 'Exploring NFTs' to 'Make Them More Accessible to a Wider Audience,' Says CEO

V koraku z izvršnim direktorjem Instagram, Adam Mosseri, aplikacija za družbene medije, ima pripombo na strokovnost o nezamenljivih žetonih (NFT). Mosseri je na seji “vprašaj me ena stvar” (AMA) na Instagramu izjavil, da mora podjetje nameniti NFT “izjemno dostopno fantastičnim širšim gledalcem.”

Generalni direktor Instagrama: ‘Pozitivno aktivno raziskujemo NFT’

Spremljanje družbenega mami ali očeta agencije Facebook Izvršni direktor Instagrama Adam Mosseri, ki se je predelal v Meto, je v soboto omenil strokovnost NFT. Pripoved o Instagramu je bila včasih faza serije vprašanj AMA, namenjenih vodilnemu izvršnemu direktorju podjetja. Ko so ga vprašali o njegovih nasvetih o integraciji NFT z Instagramom, je Mosseri pojasnil, da je podjetje včasih imelo pripombo v korenu.

»Nič za protest, vendar dobesedno aktivno raziskujemo NFT in najvišji načrt, ki ga lahko namenimo, da bo še dodatno dostopen fantastičnim širšim gledalcem,« je pojasnil Mosseri. “Trdim se, da je to mamljiva vloga, ki jo lahko odigramo, in poleg tega en načrt, ki ga, upajmo, čaka na ustvarjalce,” je dodal izvršni direktor Instagrama.

Domnevni Instagram NFT Facets in Teden ustvarjalcev

Mosseri ni šel dlje v svojo pripoved o Instagramu in izvršni direktor ni izpostavil nobenih posebnosti v zvezi z družba ob strani NFT rdeče meso gor. Proti vrhu bi morda pošteno, Instagram je gostil svoj prvi letni »Teden ustvarjalcev«, ki je predstavil nezamenljive žetone in ustvarjalce NFT. Julija je razvijalec orodij Alessandro Paluzzi delil posnetke zaslona domnevnih Instagramovih načrtov za vključitev NFT.

#Instagram se ukvarja z zbirateljskimi predmeti 👀 pic.twitter.com/OQLFaWSAid

— Alessandro Paluzzi (@alex

a) junij 04, 2015

Poleg tega je Paluzzi delil domnevno razkrito lastnost, ki strankam Instagrama dovoljuje spor o zbirateljskih predmetih NFT v aplikaciji. Razvijalec je takrat še pojasnil, da bi Instagram lahko dodal Facebookov projekt Novi blockchain in domače kripto sredstvo. Instagram in Facebook zdaj nista najlažji platformi družbenih medijev za odkrivanje blockchaina, saj je Twitter ob koncu septembra uvedel značilnost napitnine BTC in izjavil, da je nekoč raziskoval preverjanje pristnosti NFT.

Poleg tega, ko je Instagram napovedal, da je nekoč »raziskoval NFT« in se poskušal razširiti na »širše gledalce«, tako kot njegova mati ali oče Facebook, je Instagram o takšnih vidikih zelo prikrit. Pred tremi dnevi je kapitalska družba projekta Seven Seven Six soustanovitelja Polygona in Reddita Alexisa Ohaniana objavila prihod $193 milijonskega sklada za krepitev družbenih medijev, povezanih s spletnim znanjem Web3 in blockchain.

Oznake te pripovedi

Adam Mosseri, Alessandro Paluzzi, Blockchain, Crypto, odkrijte blockchain, Facebook, Instagram, izvršni direktor Instagrama, Instagram Creator Week, Instagram NFT, nft, NFT Instagram, NFTs, nezamenljivi žeton, Reddit, soustanovitelj Reddita, socialni mediji, platforma družbenih medijev, Twitter

Kaj sumite glede tega, da izvršni direktor Instagrama Adam Mosseri ta konec tedna govori o NFT? Potrdite nam, kaj sumite o tem polju, v spodnjem razdelku s povratnimi informacijami.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o finančnih tehnologijah, ki živi na Floridi . Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 720 . Navdušuje se za Bitcoin, kodo odprte ponudbe in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 4,900 članki za Bitcoin.com News v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo pozno.


Uvrstitev kreditne sposobnosti

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je najenostavnejši za informativne aplikacije. Zdaj ne gre za hitro zagotavljanje ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali svetovanje ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja nasvetov glede financiranja, davkov, pokončnosti ali računovodstva. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali v krožnem načrtu, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali špekulirano, da bi nastala zaradi ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli izrecno navedeno blago ali storitve in izdelke. točno tukaj.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments