13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Institucije odlagajo BTC, ko se povečuje količina sredstev za eter

Institucije odlagajo BTC, ko se povečuje količina sredstev za eter

Zdi se, da so institucionalni vlagatelji razbremenili skoraj $ 100 v preteklem tednu izpostavljenosti Bitcoinom v vrednosti milijona, medtem ko se je obseg investicijskih produktov Ether povečal.

7545 Skupno ogledov

30 Skupaj delnice

Institutions dump BTC as volume soars for Ether funds

Tedenski CoinShares Poročilo o pretoku sklada za digitalne premoženje je prejšnji teden razkrilo, da je bil največji Bitcoin v zgodovini poročila, saj je račun Elona Muska na Twitterju spet povzročil opustošenje. kripto trgih.

maj

opombe k poročilu $ 98 je prejšnji teden zapustilo Bitcoin naložbene produkte, kar je 0,2% vseh sredstva v upravljanju ali AUM. “Čeprav je majhen, je to največji odliv, ki smo ga zabeležili,” je poudaril CoinShares.

Med razburkanimi tržnimi razmerami za Bitcoin se zdi, da so institucionalni vlagatelji povečali svoje kopičenje etra in drugih alternativnih kriptovalut, s poročilom, ki opredeljuje prilive v naložbene produkte kripto sredstev v višini $ 48 milijonov, če izključimo Bitcoin.

Ethereum je predstavljal več kot polovico tokov do naložbenih produktov altcoin z $ milijonov. Tudi Cardano in Polkadot sta se povečala za 6 milijonov oziroma 3,3 milijona dolarjev.

CoinShares tudi ugotavlja, da je maj prvi mesec, v katerem se bo obseg naložb za institucionalne institucije Eter izdelki so prehiteli izdelke Bitcoin. V poročilu je pisalo:

„Podatki impl da vlagatelji diverzificirajo iz Bitcoina v alternativne investicijske produkte. “

Digital produkti naložbenih naložb so imeli neto odliv v višini $ 50 milijonov, kar pomeni prvi teden, ko je bil neto odliv od oktobra 2020.

Institucionalni pivot proti Eteru in altcoinom odraža nedavne trende v širšem ekosistemu kriptoaktivnosti, pri čemer prevladujoči položaj na trgu Bitcoin pada približno na triletno najnižjo vrednost 40% od maja 17.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments