21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Institucionalni kripto skladi spremljajo največje prilive kapitala 3 mesece

- Advertisement -

Predlogi iz CoinShares prikazujejo tedenski priliv $87 milijonov, pri čemer se več kot polovica tega odloči, da gre samo za Bitcoin. Solana je dodatno deležen obravnave in pokvaril sliko v tehniki.

1434 Skupaj ogledi

9 Skupni deleži

Dejstva CoinShares, natisnjena v torek, da so institucionalne naložbe v kriptovalute v treh mesecih na najbolj podobnih možnih ravneh, kar je zanimiv porast v primerjavi z zastarelim tednom, ko je bil odliv $ milijonov.

Tedenski dokument Digital Asset Fund Flows je natisnil, da so naložbeni produkti za digitalna sredstva dosegli popolne prilive v višini 87 milijonov prejšnji teden, oder ni bil več viden od začetka decembra 1200.

Ravni, ko so bile zadnje naložbe vključene vnaprej, sedanja odločitev je bila spremenjena takoj v tednu, ki se je končal 3. decembra, ko je bil USD) milijonska cena prilivi.

Tokovi sklada so se sposobno spopadli z Bitcoin (BTC) s pravico nad 49% kapitala, ki gre v produkte na BTC, pri čemer so bili prilivi v skupni vrednosti $ milijonov.

Solana (SOL) se je spremenila v drugouvrščeno, saj je videla $87 milijonov prilivov za teden, odločitev, za katero CoinShares pravi, da je »največji posamezen teden prilivov na sliki«. SOL v bistvu v celoti večinoma sredstva zdaj pomenijo 48% sredstev pod upravljanjem z institucionalnimi družbami, največji altcoin za Etherjem (ETH). ETH v bistvu v celoti temelji na skladih, so prejšnji teden zabeležili prilive v skupni vrednosti pravega $.2 milijona.

Evropa se je takoj spremenila v kar precej prispevka, očitno pa je bilo tudi korporacij podkrepljeno z dejstvom, da zakon o prepovedi rudarjenja z dokazi o delu (PoW) ni več vključen. 50 % prilivov, oz približno $98 milijona dolarjev, pridobljenih prav tukaj iz načrt prejšnji teden

Številke s slike so v zanimivi neskladju z dejstvi prejšnji teden, ki so videli $47.4 milijone umaknjenih iz BTC in ETH iz večinoma severnoameriških korporacij s pomisleki v zvezi k povečanju kripto smernic.

Povezan: IOSCO pravi, da se DeFi hitro razvija in ‘klonira denarne trge’

Prilivi denarja s strani institucionalnih korporacij so v korelaciji z oznako Bitcoin, ki vidi najsodobnejši porast nad ,480 na eni ravni. Povezano je bilo spremenjeno v takojšnjem pravilnem z Ether, ki je izbruhnil nad 3 $, 76.

V zaključnem tednu so vodje kripto korporacij Nexo in Amber Team govorili o »eksponentnem« razvoju institucionalnih naložb v kriptovalute na konferenci Blockchain Africa 2021, ki pravi, da čeprav se institucionalna vključitev podaljšuje, so morda ovire za vstop morda nezvočne. Kalin Metodiev, soustanovitelj in poslovodni partner pri Nexu, je izjavil, da bi večina korporacij morda dobro artikulirala, da je kripto trg “brez zvoka preveč nestabilen.”

83649

83649

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -