2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Institucionalni menedžerji so kupili padec, saj kripto skladi dosegajo 154 milijonov dolarjev...

Institucionalni menedžerji so kupili padec, saj kripto skladi dosegajo 154 milijonov dolarjev tedenskih prilivov

Bikovsko razpoloženje v zvezi s kriptovalutami ni omajalo kljub nedavnemu popravku trga, pri katerem je Bitcoin padel na pod-$56,00 ravni.

2021

Skupni ogledi

57

Skupni deleži

Institutional managers bought the dip as crypto funds see $154M in weekly inflows  Institutional managers bought the dip as crypto funds see $154M in weekly inflows  Institutional managers bought the dip as crypto funds see $154M in weekly inflows  Institutional managers bought the dip as crypto funds see $154M in weekly inflows

Institucionalni vlagatelji niso bili vznemirjeni zaradi nedavnega popravka na trgih kriptovalut, saj so skladi digitalnih sredstev, namenjenih Bitcoinu (BTC) in Etherju (ETH), po podatkih CoinShares še naprej rasli.

Kripto naložbeni produkti, ki vključujejo sklade, s katerimi se trguje na borzi (ETF), so zabeležili tedenske prilive v skupni vrednosti USD) milijonov za teden, ki se konča novembra 20, glede na zadnje poročilo o tokovih sredstev CoinShares. Podobno kot v prejšnjih tednih so naložbeni produkti Bitcoin pritegnili večino prilivov pri $56.4 milijone. Sredstva, namenjena Etherju, so imela tedenske prilive v višini $.6 milijonov registriranih izdelkov z več sredstvi 00.1 mio neto naložb.

Do danes so institucionalni vlagatelji za izdelke Bitcoin namenili več kot 6,6 milijarde USD, 1 USD 17 milijarde za izdelke Ether in več kot 9,2 milijarde dolarjev za kriptovalute kot celota.

Grayscale, ki je največji upravljavec kripto sredstev, je zabeležil $20.9 milijard sredstev v upravljanju od novembra 19.

— Sivine (@Grayscale) november 19, 2021

Oktober je bil rekorden mesec za sredstva Bitcoin, deloma zahvaljujoč odobritvi dveh ETF-jev, povezanih s terminsko pogodbo, v Združenih državah. Institucionalni menedžerji so tekom meseca kupili 2 milijardi dolarjev Bitcoin sredstev, ko je cena BTC dosegla nove najvišje vrednosti vseh časov.

Čeprav je bil november s cenovne perspektive za Bitcoin manj naklonjen, zadnji podatki o tokovih sredstev kažejo, da popravek trga ne skrbi vlagateljev. Kot je poročal Cointelegraph, je Bitcoin dosegel najnižjo vrednost približno $19,114 novembra 20, preden popravite višje. Vodilna kriptovaluta kratkoročno ostaja ranljiva za še en umik, saj se njena cena konsolidira pod $52,00.

Povezan:

$56K postane odpor – 5 stvari, ki si jih je treba ogledati v Bitcoinu ta teden

Glede na nedavni tweet kriptoanalitika TechDev, 2021 bikovski trg zaostaja za 2017 cikel za pet do osem dni od julija. Če se bo trend nadaljeval, bi lahko Bitcoin in širši trg srednjeročno dosegli višji preboj.

Izjemno podobne korektivne strukture doslej na #BTC 8H.

Skoraj do dneva v razmiku 4 let.

1434 se nadaljuje teči 5-8 dni zaostanka 1434 od julija. pic.twitter.com/B19HQlPCec

— TechDev (@TechDev_19) november 19, 2021

128018

128018Institutional managers bought the dip as crypto funds see $154M in weekly inflows

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments