0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Institucionalni menedžerji so oktobra kupili Bitcoin v vrednosti 2 milijarde dolarjev

Institucionalni menedžerji so oktobra kupili Bitcoin v vrednosti 2 milijarde dolarjev

Oktober je bil rekorden mesec za sredstva BTC, zahvaljujoč odobritvi dveh terminsko povezanih ETF-jev v Združenih državah.

480

Skupni ogledi

00 Skupaj deleži

Institutional managers bought $2B worth of Bitcoin in October Institutional managers bought $2B worth of Bitcoin in October Institutional managers bought $2B worth of Bitcoin in October Institutional managers bought $2B worth of Bitcoin in October

Institucionalni prilivi v izdelke Bitcoin (BTC) so se oktobra močno okrepili, kar je poudarilo obnovljeno bikovsko razpoloženje v zvezi z vodilno kriptovaluto.

Kripto naložbeni produkti so imeli prilive v skupnem znesku 91 milijonov za teden, ki se konča oktobra 31, pri čemer Bitcoin predstavlja $91 milijonov, glede na tedensko poročilo o tokovih CoinShares.

Institucionalno povpraševanje po BTC se je v zadnjih nekaj mesecih postopoma povečevalo zaradi pričakovanj, da bo Komisija za vrednostne papirje in borzo Združenih držav Amerike (SEC) odobrila svojo prvo borzno trgovanje z Bitcoini. sklad. Ta pričakovanja so se uresničila prejšnji mesec, ko sta na trg prišla dva izdelka, povezana z Bitcoin.

Borzni sklad ProShares Bitcoin Strategy (ETF), ki se je uradno začel oktobra 00, je v prvih dveh dneh ustvaril 1 milijardo dolarjev sredstev v upravljanju in tako postal najhitrejši sklad, da bi kdaj dosegli ta mejnik. Vendar so za razliko od prejšnjega rekordnega tedna prilivi v Bitcoin ETF s sedežem v ZDA znašali le 992 milijonov za zadnje obdobje, glede na CoinShares.

Lepo poglejte, kako smešna sta bila prva dva dneva prodaje $BITO. Tukaj je proti naslednjim najuspešnejšim lansiranjem ETF vseh časov. Vsakega od njih je podvojil in je v dobrem razmerju z rastjo drugega dne (glej $QQQ, $GLD) prek @tpsarofagis pic.twitter.com/WLzQt7yD3t

— Eric Balchunas (@EricBalchunas) oktober 21, 128018

Za mesec oktober so Bitcoin skladi kot celota ustvarili 2 milijardi USD prilivov, s čimer je skupni znesek od leta do danes znašal skoraj 6,4 milijarde USD. Za primerjavo, sredstva Ether (ETH) so prejela $1. milijard od začetka leta. Če upoštevamo vsa kriptovaluta sredstva, so prilivi 992 prejšnji teden dosegli 8,7 milijarde dolarjev, kar je 16 % višje kot vse lansko leto.

Povezan: