15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Institucionalni vlagatelji nalagajo ETH, njegov delež AUM pa dosega nov rekord

Institucionalni vlagatelji nalagajo ETH, njegov delež AUM pa dosega nov rekord

Institucionalni vlagatelji še naprej zapuščajo BTC v korist ETH, pri čemer investicijski produkti Ether zdaj predstavljajo več kot četrtino institucionalnega kripto AUM.

9929 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Institutional investors load up ETH, with its share of AUM hitting a new record

Institucionalno povpraševanje po Ethereumu še naprej narašča, saj izdelki Ether zdaj predstavljajo več kot četrtino sredstev v upravljanju (AUM) produktov kripto naložb.

Po poročanju CoinShares 1. junija Poročilo o pretoku sklada digitalnih sredstev tedensko , v preteklem tednu so se zabeležili znatni institucionalni prilivi v višini $ 74 milijonov, ko so vlagatelji skušali izkoristiti posledice nedavnega zrušenja, v katerem je veliko kripto sredstev izgubilo več kot 50% njihove vrednosti.

Več kot 63% institucionalnih dotokov je bilo vbrizganih v izdelke Ether ali $ 46. 8 milijonov od vseh. Eteri izdelki zdaj predstavljajo 27% skupnega AUM za kripto naložbene produkte – največji delež doslej.

Pomembni prilivi so bili tudi pri izdelkih, ki ponujajo izpostavljenost več kripto sredstev ($ 11) .1 milijona), kot tudi sredstva, namenjena Cardanu (5,2 milijona dolarjev), XRP (4,5 milijona dolarjev) in Polkadotu (3,8 milijona dolarjev).

Odlivi iz Bitcoin izdelkov so se upočasnili, približno 4 milijone dolarjev kapitala na trgih – manj kot prejšnji teden 110. 9 milijonov odlivov. V zadnjih treh tednih je milijon dolarjev 246 milijonov zapustilo naložbene produkte BTC.

Kljub bitcoinom 30 – dnevni prilivi $ 9 milijonov trenutno ustreza približno tretjini Eterjevih dolarjev 7 milijonov Bitcoinov še vedno prevladuje z dosedanjim prilivom s skoraj 4,4 milijarde USD v primerjavi z Eterjevimi USD 973 milijonov.

Vendar pa se je zaradi nedavnega zagona Etherja spet začelo ugibati, ali se Ethereum pripravlja za preusmeritev Bitcoina, pri čemer Ethereum trenutno premaguje kriptoskupca s številom transakcij, količino in provizijami ter obsegom trgovine.

Po navedbah CoinGecko je Ether trenutno drugi najbolj prodajani kripto sredstvo z $ 38 .8 milijard dnevnih količin, kar zaostaja le za Tetherjevimi dolarji 103 milijard. Približno $ 32 .9 BTC v preteklosti zamenjal lastnika 24 ure.

Prejšnji članekBitcoin je tvegan digitalni “baker” in ni zlato – šef blaga Goldman Sachs
Naslednji članekSredstva, zaklenjena v Aave, so v objemu dveh slojev skočila čez 20 milijard dolarjev

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments