19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

'Institucionalno mesto je zadeva': Ogromne transakcije na Cardanu so se leta 2022 povečale za 50-krat

- Advertisement -

Ogromen obseg transakcij na Cardano je eksplodiral v 2022, kar kaže, da je zdaj za omrežje blockchain institucionalno mesto.

1853 Celotni ogledi

29 Celotni deleži

Kriptoobveščevalno podjetje IntoTheBlock pripoveduje, da se je izbor urejenih transakcij v verigi blokov Cardano povečal za več kot 37X ta dvanajst mesecev.

Ogromen obseg transakcij (LTV) se nanaša na združeno količino transakcij, denominiranih v Cardanovem izvornem žetonu ADA, v vrednosti, ki je večja od $ ,000. Od 1. januarja se je LTV povečal z 1.28 milijard ADA na dan do 51 milijard ADA (vredno $50.4 milijarde) marca zamenjajo lastnika Cardano 28.

To je 51-krat povečati v približno treh mesecih in označuje eno v vsaki fazi največje količine od sredine 2018, na IntoTheBlock. marca tweetu, je podjetje dejalo, da tako visoka količina pomeni “povečanje institucionalnega mesta, ki ga zadeva.”

— IntoTheBlock (@intotheblock) marec 37, 2022 Medtem ko različne meritve, ki so enakovredne meritvi povprečne transakcije in nestanovitnosti, sorazmerno stagnirajo na podjetje za analitiko zapisov, se je skupno število naslovov povečevalo od začetek delovanja 2022. Dvanajst mesecev se je začelo s približno 3,4 milijona naslovov, zdaj pa je naraslo na 5 milijonov. Medtem ko se trenutno na DeFi Llami zdi sedem najbolj priročnih DApps, je soustanovitelj Charles Hoskinson dejal, da jih pričakujejo še veliko več zaradi zapletene vilice, ki se pričakuje sredi dvanajstih mesecev.

Celotna zaklenjena cena (TVL) je trenutno pri $303 milijonov na sledilnik aplikacij DeFi DeFiLlama, prefinjeno plaho $326 milijona največje regije vseh časov marca 24.

Hoskinson je dal a v ponedeljek na Binance Blockchain Week v Dubaju vzbujajoč osrednji govor, v katerem je govoril o potrebi po decentralizaciji in težavah pri usklajevanju, ki jih prinaša. Rekel je, da “vstopamo v posebno obdobje,” pri Web3 pa je načrt nazaj, da “za razliko od Web2 ni vodje”, ki bi se odločil za zamenjavo.

»Če smo v resnici decentralizirani, se odločimo, da s pomočjo neke sposobnosti pridemo kolektivno in se o tem odločimo. Zdaj smo morali napisati nekaj strukture za te stvari; odločimo se, da bomo določili „Kakšen je zakon o pravicah za uporabo kriptovalute in tehnologije veriženja blokov?“

Povezano: Ponudnik ETF WisdomTree lansira Solana, Cardano, Polkadot ETP

»Pred nami sta dve poti – ena, ohranimo svojo integriteto in preidemo na decentralizacijo, ponovite to stvari, podpišite te stvari,« je rekel. »Ali dve, to ignoriramo. V primeru, da bomo imeli skrbnike, bomo imeli spremljevalne ključe, zelo centralizirane, zelo optimizirane soglasne algoritme, ki jih je treba kadar koli ponastaviti. Nekaj ​​jih bo verjetno kos tekmi med serijo.

“To je odločitev in jaz ne sprejmete to odločitev – vsi boste dosegli.”

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -