18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Interaktivni posredniki, ki bodo konec poletja začeli trgovati s kriptovalutami, je razkril...

Interaktivni posredniki, ki bodo konec poletja začeli trgovati s kriptovalutami, je razkril izvršni direktor


Interactive Brokers to Launch Cryptocurrency Trading End of Summer, CEO Confirms

Interaktivni posredniki bodo na svojo platformo dodali trgovanje s kriptovalutami do konca poletja, je razkril izvršni direktor Thomas Peterffy. Platforma ima približno 1 33 milijon računov strank in $ 330 .6 milijard lastniškega kapitala od prvega četrtletja.

Interaktivni posredniki, ki ponujajo trgovanje s kriptovalutami

Predsednik in izvršni direktor Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR) Thomas Peterffy je na konferenci Piper Sandler Global Exchange & Fintech v sredo dejal, da bo njegovo podjetje začelo ponujati neposredno trgovanje s kriptovalutami. Mediji so Peterffyja citirali:

Kupci vsekakor prosijo za in pričakujemo, da jim bomo to pripravljeni ponuditi do konca poletja.

Platforma ima približno 1. 13 milijonov računov strank in $ 330 .6 milijard lastniškega kapitala od prvega četrtletja. Stranke iz več 60 držav in ozemelj vlagajo globalno v delnice, opcije in terminske pogodbe. , valute, obveznice in sredstva z enega integriranega računa Interaktivni posredniki.

Generalni direktor je nadalje komentiral začetek trgovanja s kriptovalutami: „Kar zadeva ovire, je največja ovira, kako ali varujete svoje stranke 100% na varnem. Kako to naredite 100% prepričani, da jim nihče ne bo ukradel kljub dejstvu, da jih ni mogoče izslediti. O tem bomo izvedeli več, ko se bomo konec poletja odprli za poslovanje. «

Drugi večji posredniki, kot sta Fidelity in Charles Schwab, trenutno ne ponujajo neposredno kripto trgovanje na svojih platformah, nekateri pa ponujajo dostop do nekaterih skladov, povezanih s kripto. Medtem aplikacije za trgovanje z delnicami, kot je Robinhood, ponujajo trgovanje s kriptovalutami.

Interaktivni posredniki trenutno ponujajo različne naložbe, povezane s kriptovalutami, ne pa tudi neposredno kripto trgovanje. Med ponujenimi izdelki so izdelki Grayscale Investments: Bitcoin Trust Grayscale, Bitcoin Cash Trust, Ethereum Trust, Ethereum Classic Trust, Litecoin Trust in Digital Large Cap Fund.

Platforma ponuja tudi ponudnika XBT Bitcoin Tracker One in ponudnika XBT Ethereum. Ponuja tudi številne indekse: indeks NYSE Bitcoin, indeks cen sledenja Gemini Bitcoin, indeks referenčne stopnje CME Bitcoin in indeks realnega časa CME Bitcoin. Kar zadeva terminske pogodbe za kriptovalute, platforma ponuja terminske pogodbe za sledenje cen Gemini Bitcoin, Future CME Bitcoin Reference Rate, CME Ether Dollar Reference Rate Futures in Bakkt Bitcoin Futures.

Kaj menite o interaktivnih posrednikih, ki začenjajo trgovanje s kriptovalutami? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

British Asset Manager Ruffer Bags $1.1 Billion Profit From Bitcoin

Asset Managers Could Violate Fiduciary Duty If They Don't Consider Bitcoin, Says Finance Professor

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments