22.9 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Interes regulatorjev je dober za kriptosistem, pravi izvršni direktor BlockFi

Interes regulatorjev je dober za kriptosistem, pravi izvršni direktor BlockFi

Regulativna jasnost kripto podjetjem omogoča nadaljnje inovacije, pravi Zac Prince.

6809 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

Regulator interest is good for the crypto ecosystem, says BlockFi CEO

Predsednik uprave BlockFi Zac Prince se strinja s senatorko ZDA Elizabeth Warren, da je v kripto industriji veliko hrupa. Kljub temu pričakuje, da bo jasnost, ki jo prinašajo predpisi, pozitivno vplivala na ekosistem.

Opisavši zanimanje regulatorjev za kripto kot naravni razvoj tehnologije, je Prince dejal, da so razprave, kot so predstavitve bančnega odbora v senatu v sredo, na splošno zelo pozitivni trendi za kripto sektor.

Zlahka je pogrešati gozd za vsa drevesa, je dejal in poudaril, da je kripto razred premoženja, ki je ustvaril precejšnje bogastvo za milijone ljudi. “To je bil najuspešnejši razred premoženja v sedmih od zadnjih desetih let,” je dejal.

Kriptoindustrija ustvarja veliko novih delovnih mest, je dejal Prince. , in izjavil: “To se želimo še naprej dogajati v Ameriki.”

Povezano: BlockFi naj bi poskušal zapreti nova sredstva v vrednosti 5 milijard USD

Na vprašanje o njegovem mnenju o bližnjih predpisih o kriptovalutah je dejal, da pričakuje, da bodo pravila ugodna za poslovanje:

„Regulativna jasnost podjetjem, kot je BlockFi, omogoča nadaljnje inovacije. Potrošnikom in vlagateljem omogoča, da v tem sektorju sodelujejo z največjim zaupanjem. «

Ta teden je senatni odbor za banke razpravljal o digitalni valuti centralne banke, ki jo podpira ameriška vlada, na seji, na kateri je senator Warren zavzel splošno kritično stališče do kripto.

Kripto je imenovala “četrtorazredna alternativa realni valuti” in “zanič naložba”, nato pa je Dogecoin (DOGE) imenovala “lažna” valuta. Warren je dejal, da so zaradi nestanovitnosti kriptovalut neprimerne kot sredstvo menjave.

Prejšnji članekTrgovci z bitcoini gledajo na “ključno” raven 38 tisoč dolarjev, ko se cenovna akcija BTC utrjuje višje
Naslednji članekUpravitelj hedge skladov Alan Howard vlaga v dva kripto zagona

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments