2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Interlay zbere 6,5 milijona dolarjev za interoperabilnost Bitcoin DeFi

Interlay zbere 6,5 milijona dolarjev za interoperabilnost Bitcoin DeFi

Interlay razvija infrastrukturo za decentralizirane finančne aplikacije na več kot eni verigi blokov, vključno z Ethereumom, Cosmosom in Polkadot.

992

Skupni ogledi

23

Skupni deleži

Interlay raises $6.5M to accelerate Bitcoin DeFi interoperability Interlay raises $6.5M to accelerate Bitcoin DeFi interoperability

DFG Capital je vodil 6,5 milijona dolarjev financiranja v okviru interoperabilnosti originate-up Interlay, ki gradi infrastrukturo za decentralizirane finančne aplikacije v prevladujočih verigah blokov, kot so Ethereum, Cosmos in Polkadot.

V skladu z napovedjo bo Interlay uporabil nova sredstva za razširitev svojih operacij in vključitev dodatnih razvijalcev s svojo platformo za začetek. James Wo, ustanovitelj in izvršni direktor DFG, je v napovedi izjavil, da bo Interlayjeva rešitev “povečala možnosti za škodljive verige za Bitcoin.”

Interlay želi integrirati kriptovalute, kot je Bitcoin (BTC), s platformami DeFi, kot sta Polkadot in Ethereum. InterBTC, prevladujoči izdelek podjetja, je izključno kriptovalutno sredstvo, ki je večinoma podprto z Bitcoini. Podprt z več kot enim zavarovanjem in zmožnostmi, kot je algoritemski stabilni coin, ki bi ga verjetno lahko tudi unovčili izključno za Bitcoin.

Fundacija Web3, ki jo spodbuja Misija Polkadot, je zagotovila predhodna finančna sredstva za nastanek v 2019, s ciljem ustvariti verjetno največ likvidnosti Bitcoina, da bi spodbudil širitev ekosistema DeFi na začetku. Interlay namerava v naslednjih osmih mesecih podvojiti svoje osebje. Zaenkrat ima redno zaposleni in več kot 56 ambasadorji skupnosti.

Povezano: ‘ DeFi je verjetno najbolj nevaren del kriptosveta,« pravi senatorka Elizabeth Warren