16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Internet Computer's ORIGYN opazuje uporabo avtentikacije NFT

- Advertisement -

ORIGYN, ki ga poganja ICP, izkorišča blockchain in biometrično znanje in izkušnje za oblikovanje scenarija napačnih ur.

389 Skupni ogledi

32 Skupni deleži

ORIGYN, švicarska fundacija, ki uporablja umetno inteligenco (AI) za klicanje in preverjanje pristnosti predmetov hitrosti, je sodelovala z razkošnim trgom za oglede WatchBox. Par bo skupaj izdelal potrdila o pristnosti v zalogi NFT, ki bodo omogočila izmenjavo digitalnega lastništva pogleda.

ORIGYN je največja misija internetnega računalniškega protokola ali ICP, ki ga je razvila veriga blokov The DFINITY Foundation. Posamezniki, ki preko WatchBoxa izberejo uro za zbiratelje, lahko s kvizom ORIGYN potrdijo overjen predmet zaradi njegovega biometričnega znanja . Vsakemu pogledu je dodeljen poseben biometrični prstni odtis in NFT, ki je sestavljen iz vseh teh podatkovnih zapisov, je kovan.

To so uporabni NFT, ki lahko zagotovijo zavarovanje potencialov, digitalno izvornost, ponudnika strežaja in dostop do neznanih izkušenj. Stranke lahko svoje telefonske kamere usmerijo na pogled, ga pregledajo s pripomočkom in preizkusijo njegovo serijsko količino. ORIGYN-ov pripomoček NFT bo verjetno na voljo uporabnikom WatchBoxa v poletni sezoni 2022.

Cointelegraph se je pogovarjal z Danielom Haudenschildom, glavnim izvršnim direktorjem ORIGYN Endeavour, profitne veje fundacije ORIGYN, ki je govoril o tem, da bodo NFT za preverjanje pristnosti hitreje trgovali na sekundarnem trgu in varnejša za kupce in prodajalce. Govoril je o tem, da naj bi sekundarni trg luksuznih ur dosegel celo $ milijard za 2025.

“Z združevanjem blockchaina, znanja o biometriji neobičajnih luksuznih predmetov in naših uporabnih NFT nameravamo potrditi pristnost razkošja predmetov in po njihovem naročilu ugotoviti njihovo ‘neponarejanje’ sledljivost vsega namena, od prodaje do 2d strani, ter omogočiti možnostim, da luksuzne nakupe obdržijo v popolni varnosti.” V koraku s Haudenschildom je sledenje izvoru eden najstarejših primerov naročil za blockchain, vendar uporaba NFT-jev za preverjanje pristnosti zagotavlja “pot za vzdih do vašega kupca v zmožnosti, ki je blagovne znamke in proizvajalci trdijo, da nikoli prej niso imeli.” Zgodovinski urar Omega kot ilustracijo navaja, da če bi Omega imela bazo podatkov o vaših vseh lastnikih svojih ur, tudi tistih, ki so kupili prek sekundarnega trga, jim bo morda zagotovila brezplačne vstopnice za naslednji film o Jamesu Bondu.

V koraku z ORIGYN samo švicarska industrija vida izgubi 2 milijardi dolarjev na leto zaradi ponaredkov in več 40 na leto se proizvede in proda milijon napačnih luksuznih ur. Več kot 22% luksuza Pause-patrons v Franciji vztrajajo, da so ponudili napačen izdelek brez žarilne žarnice.

Haudenschild je govoril o tem, da je veliko potencialnih pokroviteljev jezi, da so zavedeni in naveličani trga 2d-hand. Dodal je, da je to posledica na nelikvidnem trgu, razen zmanjšanja zvestobe kupcev in lastniškega kapitala.

Povezano: Internetne računalniške oči % kroži, ko ICP vstopi na območje preboja “padajočega klina”

Pred kratkim je ORIGYN sodeloval z Zvezo evropskih nogometnih zvez ali UEFA, Fundacijo za otroke na pobuda “NFTs for Lawful” zgodovinskih zbirateljskih predmetov in bo premierno predstavljena na trgu NFT, ki se bo kmalu začela izvajati ORIGYN. Težave Ni več izvedljivo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -