17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Investicijska aplikacija Betterment, ki preučuje dolgoročno ponudbo kripto, pravi izvršni direktor

Investicijska aplikacija Betterment, ki preučuje dolgoročno ponudbo kripto, pravi izvršni direktor

Sarah Levy je navedla družbo, ki razmišlja o “dolgoročnem nakupu in zadrževanju sredstva kot manjšem delu portfelja in ne kot kratkoročni priložnosti za trgovanje.”

408 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

Investment app Betterment looking into long-term crypto offering, says CEO

Betterment, ameriško podjetje za finančno svetovanje s približno $ 30 milijard pod vodstvom, razmišlja, da svojim strankam ponuja priložnosti za kripto naložbe.

V današnjem intervjuju za Yahoo Finance je izvršna direktorica Sarah Levy dejala, da je podjetje iskalo načine, kako strankam Betterment ponuditi način, kako dodati kripto v svoj portfelj, glede na vse večje zanimanje v prostoru digitalnih sredstev. Dodala je, da čeprav je trg nestanoviten, morda še vedno ponuja dolgoročne naložbene priložnosti tistim, ki so bili pravilno obveščeni o prostoru.

“Osebno sem velik oboževalec kripto in mislim, da je to res zanimiv razred sredstev, ki ga je treba dodati, “je dejal izvršni direktor. “V resnici poskušamo ugotoviti, ali lahko kripto z vodenim ovojem ponudimo tako, da lahko pomagamo pri izobraževanju?”

Levy je dodal:

“Mislim, da se bo to pokazalo bolj skozi dolgoročno lečo kupite in zadržite sredstvo kot manjši del portfelja in ne kot kratkoročno priložnost za trgovanje. “

Levyjeva pripomba je prišla en mesec po tem, ko je dejala, da je Betterment v načinu “pazi in uči”, ker svojim strankam ponuja kripto. Takrat je bila cena Bitcoina (BTC) in glavnih kriptovalut bistveno višja – cena BTC je približno 38% nižja v času objave kot takrat, ko je bila v dosegu $ 60, 000 v začetku maja.

“Rad bi, da najdemo način, kako odgovorno ponuditi kripto, vendar ne morem reči, da smo še tam,” je takrat dejal izvršni direktor.

Ustanovljeno v 2008, Izboljšanje omogoča uporabnikom, da preko svoje aplikacije vlagajo v delnice in obveznice. Čeprav je družba poročala, da se je število njenih strank povečalo 116% medletno v prvem četrtletju 2021, aplikacij za trgovanje ki omogočajo uporabnikom, da trgujejo s kripto sredstvi, so se tudi znatno povečali. Konec marca je Robinhood poročal o 500% povečanje števila uporabnikov v primerjavi s četrtim četrtletjem leta 2020.

Povezano: Robinhood je napovedal novega COO, ki bo vodil kripto trgovalno mizo

Ko se Betterment premika globlje v kripto prostor, ima investicijska banka Wall Street Morgan Stanley izpostavljenost prek sklada Bitcoin Trust Grayscale. Od aprila 30, podjetje v lasti 28, 91 delnice GBTC v skupni vrednosti $ 828, 565 po trenutni ceni $ 29. 28. Vendar je Goldman Sachs v poročilu, objavljenem ta mesec, na videz spremenil svoje stališče glede digitalne asse, v katerem trdi, da kriptovalute niso “izvedljiva naložba”

Prejšnji članekTwitter “ves dan spušča NFT-je” v nenemogljivo podelitev žetonov
Naslednji članekFINRA naroči Robinhoodu, naj plača 70 milijonov ameriških dolarjev, delno zaradi “velike škode”, ki jo je povzročila platforma

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments