19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Investicijski sklad Georgea Sorosa naj bi trgoval z bitcoin izdelki

Investicijski sklad Georgea Sorosa naj bi trgoval z bitcoin izdelki

George Soros' Investment Fund Is Reportedly Trading Bitcoin Products

Ameriški milijarder, rojen v Madžarski Po poročilih investicijski sklad vlagatelja Georgea Sorosa aktivno trguje z naložbenimi izdelki bitcoin. Nerazkriti viri razkrivajo, da je trgovanje z bitcoini dobilo zeleno luč od glavne investicijske direktorice Soros Fund Management Dawn Fitzpatrick.

Upravljanje sklada Soros naj bi imelo “Greenlight” za trgovanje z bitcoini

Konec marca so Bitcoin.com News poročali o investicijskem skladu Georgea Sorosa in CIO podjetja Dawn Fitzpatrick. Takrat je Fitzpatrick dejal, da so digitalne valute centralne banke (CBDC) “grožnja” za bitcoin (BTC), hkrati pa je dejala, da ne misli, da bodo CBDC “uspešni pri trajni destabilizaciji bitcoinov.”

Zdaj poročilo, ki izhaja iz nerazkritih virov, govori na spletnem mestu za objavo novic thestreet.com, pravi, da je Fitzpatrick investicijskemu skladu Sorosa dovolil trgovanje z bitcoin izdelki.

Poročevalec Michael Bodley navaja dva vira, ki sta povedala, da je direktor informacijske tehnologije Dawn Fitzpatrick dal “notranjo zeleno luč za aktivno trgovanje z bitcoini.” Glede na poročilo Bodleyja so viri nadalje opozorili, da Soros Fund Management raziskuje tudi druge vrste naložbenih instrumentov digitalne valute.

Govorice o milijarderjevem upravljanju sklada Soros – njegove družinske investicijske družbe – naložbe v kriptovalute se pojavljajo od 2018. V prvem tednu aprila 2018 je Bloomberg zahteval Adama Fisherja, vlagatelja v Soros Fund

Mesece pred to govorico je George Soros razpravljal o bitcoinih in kripto sredstvih v

. Svetovni gospodarski forum v Davosu v Švici. “No,” je na dogodku dejal Soros, “kriptovaluta je napačno poimenovanje in je tipičen balon, ki vedno temelji na nekakšnem nesporazumu.” Soros je nadaljeval:

Bitcoin ni valuta. Valuta naj bi bila stabilna hranilnica vrednosti. In valute, ki lahko niha v petindvajsetih odstotkih na dan, na primer ni mogoče uporabiti za izplačilo plač, ker bi plače lahko padle petindvajset odstotkov na dan. Gre torej za špekulacije, ki temeljijo na nesporazumu.

Mi ne vem, ali se je mnenje Sorosa o bitcoinih in kriptovalutah spremenilo, toda v 2021 javnost je zajela veter Soros Fund Management, ki se je pridružil New York Life in Morgan Stanley pri naložbah v Bitcoin usmerjeno investicijsko družbo NYDIG.

Nato je direktorica direktorja sklada Dawn Fitzpatrick o BTC govorila v pozitivna luč in dejal, da investicijsko podjetje meni, da je kripto prostor »na prelomni točki«. George Soros je medtem zelo kontroverzna osebnost na svetu, zaradi česar mu ljudje ne zaupajo.

Ko je novica o upravljanju sklada Soros Fund, ki naj bi trgovala z bitcoin izdelki, prišla na kripto forume, po nitkah je zasulo veliko zarotniških šal. “Temu tipu ne zaupam, je resnični super zlobnež,” je ena oseba dejala na forumu za subreddit r / bitcoin.

“Soros je eden najbolj hudobnih bitja tam zunaj … Najboljše, kar lahko naredimo, je, da kupimo več BTC, da bo lahko dobil manj, «je zapisal drug posameznik. Kaj menite o novicah družbe Soros Fund Management, ki naj bi trgovala z izdelki Bitcoin? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Softbank Invests $200 Million in Brazilian Crypto Trading Platform Mercado Bitcoin

Payments Giant NCR Bringing Bitcoin Trading to 650 U.S. Banks and Their 24 Million Customers

Oznake v tej zgodbi

trgovanje z bitcoini, CBDC, digitalne valute centralne banke, Dawn Fitzpatrick, Dawn Fitzpatrick bitcoin, George Soros, George Soros Bitcoin, zlato, Greenlight, Morgan Stanley, najbolj zlo bitja, življenje v New Yorku, nydig, soros, soros bitcoin, sklad soros, upravljanje sklada soros, super zlobnež, ulica, grožnja bitcoinom, neznani viri

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments