17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Investicijski sklad Georgea Sorosa naj bi trgoval z bitcoini

Investicijski sklad Georgea Sorosa naj bi trgoval z bitcoini

Poleg trgovanja s kripto, naj bi razpravljali tudi o upravljanju sklada Soros, da bi pridobili podjetja, osredotočena na blockchain.

1925 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

George Soros’ investment fund is reportedly trading Bitcoin

Po poročanju spletnega mesta finančnih novic TheStreet naj bi zasebno investicijsko podjetje milijarde milijarderja Georgea Sorosa Soros Fund upravljalo Bitcoin (BTC) kot del širšega raziskovanja digitalnih sredstev.

Ljudje, ki so seznanjeni z zadevo, so avtorju Michaelu Bodleyju povedali, da je Dawn Fitzpatrick, glavna investicijska direktorica za upravljanje sklada Soros, v zadnjem letu prižgala zeleno luč za trgovanje z bitcoini in morebitnimi drugimi kriptovalutami. nekaj tednov. V pogojih anonimnosti so viri povedali, da Fitzpatrick in njena ekipa že nekaj časa raziskujejo kriptovalute in da je zadnji podvig “več kot le brcanje gum” na digitalnih sredstvih.

TheStreet je poklical tiskovnega predstavnika za upravljanje sklada Soros, vendar ni hotel komentirati.

Fitzpatrick naj bi se tudi pogovarjal o pridobitvi zasebnega deleža v vodilnih podjetjih, ki temeljijo na verigah blokov, čeprav imena teh podjetij niso bila navedena. Kot je poročal Cointelegraph, je bilo Soros Fund Management eno izmed številnih podjetij, ki stojijo za dolarjem 200 milijonsko financiranje New York Digital Investment Group, bolj znane kot NYDIG. Sodelovali so tudi MassMutual, Morgan Stanley in Stone Ridge Holdings Group.

Takrat je soustanovitelj in izvršni direktor NYDIG Robert Gutmann dejal, da je naložbeni krog dokaz, da je institucionalno sprejemanje Bitcoina v porastu.

Poročilo TheStreet je že zaokrožilo na Twitterju, razpravi pa se je pridružilo več uglednih glasov iz industrije.

George Soros je svoji ekipi dal zeleno luč za trgovanje z bitcoini.

To je lahko pozitivno ali negativno, odvisno od tega, kako trgujejo z njimi 🙂 https://t.co/fq4LsE30 gx

– Pomp (@APompliano) junij 30, 2021

Povezano: Finančni svetovalci vodijo institucionalno pot do prevzema kripto

Ni povsem jasno, kako namerava uprava sklada Soros trgovati z Bitcoini, če sploh. Naložbenega deleža v digitalno sredstvo ne bi smeli nujno obravnavati kot bikovskega, saj si je Soros zaslužil ugled zaradi skrajšanega britanskega funta 1992 in dejansko “razbil Angleško banko.”

Kljub temu je Fitzpatrick v zadnjih mesecih pozitivno govoril o Bitcoinu. Marca je dejala, da so kriptovalute, kot je BTC, na “prelomni točki”, ki bi lahko v prihodnosti spodbudila večje sprejemanje.

“Nekaj ​​smo vlagali v to infrastrukturo in mislimo, da je to na prelomni točki,” je marca povedala za Bloomberg.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments