15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Iota 2.0 'Nectar' DevNet začne delovati, da doseže popolno decentralizacijo

Iota 2.0 'Nectar' DevNet začne delovati, da doseže popolno decentralizacijo

Nectar DevNet sledi petem nadgradnje Chrysalisa in je razširitev mreže za cvetni prah, izdane junija 2020.

1313 Skupno ogledov

3 Skupaj delnice

Iota 2.0 ‘Nectar’ DevNet goes live to achieve full decentralization

Načrt za Iota 2.0 je dosegel nov mejnik, ko je Fundacija Iota lansirala Nectar DevNet.

V objavi v blogu, objavljeni v sredo, je razvijalec Iota objavil novice o Nectar DevNetu. lansiranje, ki je bistveni del pripravljalnega dela za izdajo IOTA 2.0, predvidenega za pozno 2021.

Nectar DevNet sledi petem nadgradnje Chrysalis in je razširitev mreže za cvetni prah, izdane junija 2020. Iota 2.0 DevNet postavlja temelje za prehod na brezplačno, brez dovoljenj in popolnoma decentralizirano omrežje Tangle.

Glede na napoved je odsotnost centraliziranega koordinatorja ena od glavni elementi Nectar DevNet. V Ioti 2.0 bo dejansko sistem starejših koordinatorjev nadomestil decentraliziran koordinator.

Že februarja 2020, so hekerji napadli Trinity – Jotovo domačo denarnico – ukradli približno dva milijona dolarjev in povzročili izpad omrežja, ki je trajal skoraj mesec dni, da bi preprečili nadaljnjo škodo zaradi napada. Od vdora v denarnico Trinity je Iota napredoval s svojim načrtovanim prehodom na popolno decentralizacijo in pojavom spodbujenega Koordicida. V sporočilu je Fundacija Iota razkrila, da se bo Nectar zanašal na potrditev soglasja omrežja s poštenimi vozlišči, ki bodo kot nagrade zaslužili žetone Mana.

Poleg neplačanih transakcij in popolne decentralizacije, sposobnost tokenizacije je še ena glavna značilnost Nectar Iota 2.0 DevNet. Raziskovalni prototip ponuja prve priložnosti za ustvarjanje digitalnih sredstev, kot so “kovanci” in nezamenljivi žetoni v omrežju Iota.

Nectar ima tudi modularno arhitekturo, ki razvijalcem omogoča izvajanje posebnih popravki napak in posodobitve na izoliranih modulih.

Komentirajoč izdajo Nectar DevNet, je soustanovitelj Iota Foundation Dominik Schiener raziskovalni prototip Iota 2.0 označil za »izmenjevalnika iger«. Po mnenju Schienerja razvijalci Iota želijo dobiti koristne povratne informacije o zmogljivostih Nectarja v pripravah na glavno posodobitev programa Coordicide.

Prejšnji članekGuggenheimov novi sklad bo morda želel izpostaviti Bitcoin, kaže vložitev SEC
Naslednji članekDogecoin narašča za 40% na zadnji strani seznama Coinbase Pro, mošusnih tweetov

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments