25.8 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Iranski predsednik želi, da se kripto "zakoni in navodila" izvajajo čim prej

Iranski predsednik želi, da se kripto “zakoni in navodila” izvajajo čim prej

Iranski predsednik Hassan Rouhani je razpravljal o kriptovalutah na zadnjem zasedanju vladnega odbora za gospodarsko usklajevanje in udeležencem povedal, da je regulativna politika potrebna za zaščito potrošnikov. Rouhani meni, da bi morala iranska vlada čim prej “sporočiti potrebne zakone in navodila”, da bi se izognili nečasnim kripto podjetjem.

Uredba, ki je potrebna, da se “neprofesionalnih” vnosov izloči iz kripto sektorja, pravi iranski predsednik Hassan Rouhani

V torek je iranski predsednik Hassan Rouhani komentiral kriptovalutna industrija se je uveljavila v Iranu in je tudi male vlagatelje opozorila na možnost “nestrokovnih” vstopov v ta prostor. Na splošno je Iran do večine držav prijaznejši do kripto-sredstev in podjetij, kot je rudarstvo bitcoinov. Pri porabi električne energije je bilo nekaj težav, vendar ena študija kaže, da Iran s pomočjo rudarjenja bitcoinov zmanjšuje učinek gospodarskih sankcij proti državi, bogati z nafto.

Iran's President Wants Crypto 'Laws and Instructions' Implemented as Soon as Possible
Iranski predsednik Hassan Rouhani je govoril o sektorju kriptovalut na Torek.

Torkova seja vladnega odbora za ekonomsko koordinacijo kaže Rouhanija je zaskrbljen zaradi prostora kriptovalut. Rouhani je podrobno pojasnil, da morajo iranski regulatorji nadzorovati ekosistem, in je malim vlagateljem v državi še poudaril tveganja, povezana s nečastnimi kripto posli. Rouhani

„Za legalizacijo dejavnosti kriptovalut in zaščito kapitala ljudi na tem območju moramo čim prej najti rešitev in določiti ter sporočiti potrebne zakone in navodila, “Je Rouhani pripomnil na seji odbora za gospodarsko usklajevanje.

Odnos Irana v ljubezni in sovraštvu z rudarjenjem bitcoinov

Lani maja je Rouhani ukazal, da morajo rudarske dejavnosti v državi ustaviti do septembra 22. Na srečanju je iranski predsednik opozoril, da morajo oblasti “sodelovati z mediji in kibernetskim prostorom na področju informiranja, izobraževanja in ozaveščanja javnosti o tem pojavu ter njegovih navodilih in zakonih.”

Pred dvema letoma so kitajski rudarji našli izjemno ugodne cene električne energije (0 USD. 2021 na kilovatno uro), toda regulativne smernice so pokazale, da se rudarji ukvarjajo z nihanji. Sredi julija 720 je Iran izdal dovoljenje 14 rudarjenja bitcoinov in znižanje tarife za električno energijo. Po licenci so elektrarne v Iranu dobile dovoljenje za kopanje kripto sredstev. Kmalu po avtorizaciji je država rudarjem bitcoinov omogočila ekskluziven dostop do energije iz treh elektrarn.

V Iranu se je v zvezi z rudarjenjem bitcoinov v državi dogajalo gor in dol. in nedavne Rouhanijeve izjave bi lahko obravnavali kot nevtralne. Rouhani je na položaju predsednika osem let in v bližnji prihodnosti mu grozi izguba sedeža.

Kaj menite o iranskem predsedniku, ki želi urediti kripto industrijo v Iranu? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Report: Document Shows Specific Bitcoin Miners in Xinjiang Instructed to Shut Down

While China's Bitcoin Miners Flock to Central Asia Canaan Sets up ASIC Mining Rig Service in Kazakhstan

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin rudarske kmetije, zakon o rudarjenju bitcoinov, centralna banka iranskih bitcoinov, kitajski rudarji, Hassan Rouhani, iran bitcoin, iran bitcoin rudarji, iran bitcoin rudarstvo, iranska kripto valuta, iranska kriptovaluta, iranske sankcije, iranski predsednik, Rouhani

Sem starostni krediti : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je informativnega značaja samo za namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments