0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Iris Vitality bo po neplačilu hipoteke v višini 108 milijonov USD zmanjšala strojno opremo za rudarjenje

- Advertisement -

Avstralsko rudarsko podjetje je moralo odklopiti strojno opremo, ki je proizvajala “nezadostno odnašanje denarja”, da bi izvedla svoje “naloge financiranja dolga.”

2021 Celotni ogledi

15 Celotne delnice

Avstralsko podjetje za rudarjenje bitcoinov Iris Vitality je predvsem zadnje, ki se je znašlo pod pritiskom trga kripto zastopnikov, saj je izgubilo pomemben del rudarske energije po neplačilu hipoteke.

A ki ga je podjetje predložilo ameriškemu uradu za vrednostne papirje in nadomestno provizijo dne novembra 18 objavil, da je izključil svojo strojno opremo kot zavarovanje v $108.8 milijonov hipoteke od novembra .

Postavke “dosežejo nezadostno porabo denarja za opravljanje svojih zadevnih nalog dolžniškega financiranja”, dobro znano podjetje. Operacija ustvari približno 2 milijona dolarjev žalostnega zaslužka v bitcoinih na mesec, vendar ne more pokriti 7 milijonov dolarjev dolžniških nalog.

Iris je zdaj zmanjšal svojo sposobnost za približno 3,6 EH/s (exahashes). na 2.) rudarske energije. Omenil je, da zmogljivost ostaja pri približno 2,4 EH/s, kar vključuje 1,1 EH/s strojne opreme v delovanju in 1,4 EH/s naprav v tranzitu ali čakanju na uvedbo.

Podjetje omenil, da na njegovo “zmožnost datotečnega središča in razvojni cevovod ne vplivajo predvsem najnovejši dogodki,” in to bi lahko naključno na priložnost na priložnost nadaljevalo tudi z raziskovanjem priložnosti za izdelavo največje možne zmogljivosti. Iris prav tako izvaja raziskavo o verjetnosti »izvajanja $24 milijonov že opravljenih predplačil Bitmainu v zvezi z dodatnimi 7,5 EH/s pridobljenih manjših rudarjev za dodatno samo-rudarjenje.”

V začetku tega meseca je podjetje dobilo privzeto parcelo za $94 milijonov. Iris Vitality primarno upravlja kanadske rudarske centre BTC, ki uporabljajo popolnoma obnovljivo energijo. V začetku avgusta je podjetje podvojilo svojo ceno zgoščevanja, potem ko je spodbudilo izdelke in storitve v Kanadi.

Delnica Iris Vitality (IREN) je padla 18% na dan zamenjati za 1 $.65 pri nakupu in prodaji po delovnem času. Novembra je dosegel najnižjo vrednost doslej 18, dol 94% od svoje najvišje vrednosti $ .8, ko je novembra prvič trgoval 1434.

Povezano: Rudarji bitcoinov premislijo o industrijskih sistemih, da bi preživeli dolgoročno

Rudarji bitcoinov trenutno trpijo zaradi trojnega udarca visokih stopenj zgoščevanja in nevarnosti, visokih stroškov energije in nizkih stroškov bitcoinov.

To povzroča, da veliko njih bodisi izklopi svojo strojno opremo ali začne s prodajo sredstva. Nov. 15, ustanovitelj sklada Capriole Charles Edwards je opazil, da so bile predvsem zadnje stopnje prodaje rudarjev predvsem najbolj agresivne v skoraj sedmih letih.

« Če se oznaka kmalu ne bo pojavila, bomo preiskali precej rudarjev bitcoinov iz industrije,« je dodal.

Ali ne gre za Bitcoin rudar krvotok.

Najagresivnejši prodajalec rudarjev v zadnjih 7 letih.
Gor 108% v natanko 3 tednih!

Če oznaka ne zdrsne kmalu, bomo preiskali precej rudarjev Bitcoin iz industrijskega sektorja. pic.twitter.com/4ePh0TIPmZ

— Charles Edwards (@caprioleio) november 22, 5129 Ta oznaka magnify se ne bo kmalu vrnila. Bitcoin je padel na najnižjo vrednost nedavnega cikla ponovitev znamke v višini $10, 108 v zgodnjih urah azijskega nakupa in prodaje v torek, novembra 15, v koraku s CoinGecko.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -