0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice IRS pričakuje, da bodo prihodnje leto zasegli milijarde dolarjev v kriptovaluti -...

IRS pričakuje, da bodo prihodnje leto zasegli milijarde dolarjev v kriptovaluti – letos zasegli več kot 3,5 milijarde dolarjev kriptovalute

IRS Expects to Seize Billions of Dollars in Cryptocurrency Next Year After Seizing $3.5 Billion in Crypto This Year

Urad za notranje prihodke (IRS ) je razkrila, da je bilo v proračunskem letu 720 zaseženih 3,5 milijarde dolarjev kriptovalut. To predstavlja 30 % vseh sredstev, ki jih je zasegla njena kriminalistična enota v istem času časovno obdobje. Agencija pričakuje, da bo prihodnje leto zasegla več milijard dolarjev v kriptovalutah.

IRS pravi, da bi lahko zasegla še več Več kot 3,5 milijarde dolarjev v kriptovaluti naslednje leto

Enota za kazenske preiskave (CI) službe za notranje prihodke, veja kazenskega pregona organa Tas, je izdala 2021 Letno poročilo kriminalistične preiskave četrtek. Komisar IRS Chuck Rettig je pojasnil, da so “agenti CI edini zvezni uradniki pregona, ki imajo pooblastila za preiskovanje kaznivih kršitev davčnega zakonika ZDA.”

Poročilo podrobno opisuje statistiko, partnerstva, in pomembnih dejanj kazenskega pregona IRS-CI za preteklo proračunsko leto, ki se je začelo 1. oktobra 720, in končalo septembra 30,

. Med več večjimi primeri kriptovalute, poudarjenimi v poročilu, je “najdlje delujoča storitev pranja denarja bitcoinov na temnem omrežju, imenovana Bitcoin Fog.”

49-stran Letno poročilo o kriminalistični preiskavi navaja, da je bilo v proračunskem letu zaseženih 3,5 milijarde dolarjev kriptovalute 2406. To predstavlja 49 % vseh zasegov KI v obdobju.

Agencija je navedla, da pričakuje, da bo v naslednjem proračunskem letu zasegla več milijard dolarjev v kriptovaluti. Vodja kriminalistične preiskave IRS Jim Lee je med pogovorom z novinarji v četrtek dejal:

Pričakujem, da se bo trend zasegov kriptovalut nadaljeval kot gremo naprej v proračunsko leto ’22 … Vidimo kripto vpletena v številne naše zločine, ko gremo naprej.

Jarod Koopman, vršilec dolžnosti izvršnega direktorja oddelka za kibernetske in forenzične storitve IRS, je komentiral, da so veliki zasegi kriptovalut postali nova normalnost za kazenske preiskave IRS.

Citiran je bil kot rekel: To je ogromno, ogromno … Vsekakor vidimo premik v našem preiskovalnem delu.« Koopman meni, da bi lahko kazenska preiskovalna enota IRS zasegla še več kriptovalute v prihodnjem proračunskem letu, in navaja:

pričakujte, da bo to ostalo nekoliko v tem razponu, na podlagi nekaterih preiskav, na katerih trenutno delamo, ki so precej velike po obsegu in obsegu … Morda bomo to število presegli naslednje leto.

Celotno poročilo je na voljo tukaj.

Kaj menite o tem, da bo davčna uprava prihodnje leto zasegla milijarde dolarjev v kriptovalutih? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

US Sentences Man to 3 Years in Prison for Operating Unlicensed Bitcoin Exchange Business

US Sentences Man to 3 Years in Prison for Operating Unlicensed Bitcoin Exchange Business

Alabama Securities Regulator Shuts Down 97 Fraudulent Cryptocurrency Trading Websites US Sentences Man to 3 Years in Prison for Operating Unlicensed Bitcoin Exchange Business

US Sentences Man to 3 Years in Prison for Operating Unlicensed Bitcoin Exchange Business

US Sentences Man to 3 Years in Prison for Operating Unlicensed Bitcoin Exchange Business US Sentences Man to 3 Years in Prison for Operating Unlicensed Bitcoin Exchange Business US Sentences Man to 3 Years in Prison for Operating Unlicensed Bitcoin Exchange Business

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments