15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Iskalni gigant Google odpravlja prepoved kripto izmenjave in oglaševanja denarnic v letu...

Iskalni gigant Google odpravlja prepoved kripto izmenjave in oglaševanja denarnic v letu 2018

Nova politika podjetjem, ki so odpravila stroge regulativne ovire, omogoča objavo oglasov.

8745 Skupno ogledov

15 Skupaj delnice

Search giant Google lifts 2018 ban on crypto exchange, wallet advertisements

Google je v presenetljivi potezi v sredo odpravil skoraj tri leta staro politiko, s katero je borzi kriptovalut prepovedal uporabo svojih oglasnih storitev.

“Od 3. avgusta dalje lahko oglaševalci, ki ponujajo menjalnice kriptovalut in denarnice, namenjene ZDA, oglašujejo te izdelke in storitve, če izpolnjujejo naslednje zahteve in jih Google potrdi,” piše posodobitev pravilnika na strani za podporo podjetja.

Zahteve, ki jih morajo zamenjati borze, vključujejo potrebo po registraciji pri „FinCEN kot podjetju za denarne storitve in vsaj eni državi kot oddajniku denarja“ ali „zvezni državi ali zvezni državi pooblaščeni bančni subjekt, “ki bi lahko odprl vrata oglasom iz storitev, kot sta Anchorage in Paxos.

Nova politika pa ne bo odprla vrat veliki večini kripto institucij. , saj so »oglasi za začetno ponudbo kovancev, trgovalni protokoli DeFi ali kako drugače spodbujajo nakup, prodajo ali trgovanje s kriptovalutami ali sorodnimi izdelki« še naprej prepovedani. Na črnem seznamu oglasov ostajajo tudi zbirniki novic in grafikonov ter storitve »signalov« in analize.

Googlovi pravilniki o kripto oglasih so si pogosto nasprotujoči, strokovnjaki pa so jih v nekaterih primerih označili za „nepoštene“. Ves čas 2018 je iskalni gigant flip-flopped na borzi prepovedi oglasov, v enem trenutku je imel “Ethereum” kot beseda s črnega seznama v oglasih in kljub strogim pravilnikom še vedno občasno dovoli, da se prevara prevara.

Nova oglaševalska politika pomeni, da bodo ljubitelji kriptografije s sedežem v ZDA kmalu zasuti z oglasi. Binance.US in FTX se trenutno borita za izločitev državnega tržnega deleža, zlasti FTX, ki je pripravljen porabiti za nekonvencionalna oglaševalska prizorišča. V začetku tega leta je bilo objavljeno, da je FTX odkupil pravice do poimenovanja doma Miami Heat-a Nacionalne košarkarske zveze do 2040 ), ki bo kmalu FTX Arena.

Prejšnji članekKlasični tehnični kazalnik predvideva še en močan padec cene Bitcoinov s ciljem 16.000 USD
Naslednji članekAnaliza cen 6/2: BTC, ETH, BNB, ADA, DOGE, XRP, DOT, UNI, ICP, BCH

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments