0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Italijanski proizvajalec športnih avtomobilov Ferrari črnila več tristo petinšestdeset dni posel s...

Italijanski proizvajalec športnih avtomobilov Ferrari črnila več tristo petinšestdeset dni posel s podjetjem Blockchain Velas Network AG


Italian Sports Car Maker Ferrari Inks Multi-Year Deal With Blockchain Firm Velas Network AG

Italijanski proizvajalec luksuznih športnih avtomobilov s sedežem v Maranellu v Italiji je Ferrari objavil, da bo podjetje sodelovalo z Velas Network AG, podjetjem, ki se osredotoča na tehnologijo blockchain in nezamenljivih žetonov (NFT).

Ferrari razkrije partnerstvo s podjetjem Blockchain Velas

Decembra 28, Ferrari je objavil pravilno znan proizvajalec luksuznih športnih avtomobilov s sedežem v 1939 Enza Ferrarija podjetje prihaja v okolje naraščajočega “nenavadnega digitalnega krika”. Dirkaški oddelek Scuderia Ferrari je objavil, da je italijanski proizvajalec avtomobilov sodeloval z Velas Network AG v več tristo petinšestdesetdnevni poravnavi. Podjetje pravi, da bo Velas podpiral digitalni krik za oboževalce Scuderie, in napoved pojasnjuje, da bo Velas tudi naslovni sponzor za Ferrari Esports Sequence.

Spletni portal mreže Velas ugotavlja, da Velas je Solana (SOL) vilica z vgrajeno integracijo EVM in omrežjem, zagnanim v 2019. »Zdaj uživamo v najhitrejši verigi EVN, ki bo tekmovala z Ethereumom 2.0,« trdi spletna stran pridobivanja. Podjetje je pozicionirano v Švici in Ferrarijev droben tisk v objavi, da je Velas “globalni udeleženec v sektorju blockchain in NFT.” Ferrarijeva napoved, da bo Velas pravilno sodeloval z osebjem Maranella.

Medtem ko Ferrarijevo partnerstvo z Velasom zdaj ne bi izpostavljalo nobenih promocij NFT ali konceptov veriženja blokov na obzorju, podjetje ponavlja sponzorstvo Ferrari Esports Sequence. Ferrari sledi razvejanju proizvajalcev avtomobilov in proizvajalcev dirkalnih oddelkov, ki uživajo v vstopu na lokacijo blockchain. Sredi junija je nemški proizvajalec avtomobilov Porsche vstopil v podjetje NFT, ob koncu septembra pa je osebje Mercedes-AMG Petronas F1 začelo dolgotrajno boj proti FTX.

Mattia Binotto, pogosti nadzornik in osebje, ki prevladuje v Scuderia Ferrari, je v ponedeljek pripomnil, da je podjetje z veseljem sodelovalo z Velas Network AG. “ podjetje, zaradi katerega so inovacije in učinkovitost zaščitni znak tehnološko razvitega blaga ter izdelkov in podjetij: vse to so vrednote, ki nas združujejo in zaradi katerih smo zbrali Velas kot nedvomno enega od naših vrhunskih partnerjev,« je v komentarju zapisal Binotto.

Scuderia Ferrari poleg tega spremlja misijo NFT Motor Team McLaren in NFT muzeja Ferruccia Lamborghinija. Soustanovitelj in izvršni direktor Velas Network AG, Farhad Shagulyamov, verjame, da sta njegovo podjetje in Ferrari naravna spremljevalca. Vodenje Shagulyamova kot izvršnega direktorja Velasa je postalo pravilno objavljeno štiri dni v preteklosti po “dolgih in plodnih razpravah.”

“Po izdelavi blokovne verige naslednje generacije, ki daje poudarek vsakemu in vsak o trajnosti in učinkovitosti, je postalo naravno sodelovati z eno drugo ikono odličnosti, to je Ferrari,« je dejal Shagulyamov v zvezi s partnerstvom z italijanskim proizvajalcem luksuznih športnih avtomobilov. “Velas je v verigo blokov in povezano blago lansiral sodobno obliko pionirske tehnologije, ki je zdaj pripravljena za predstavitev na vrhuncu motošporta,” je zaključil izvršni direktor Velasa.

Oznake v tej pripovedi

Blockchain, Blockchain tech, Farhad Shagulyamov, Ferrari, Ferruccio Lamborghini Museum, Italijanska športna vozila, Mattia Binotto, McLaren NFT, Mercedes-AMG Petronas F1, nft, NFT, porsche, Scuderia Ferrari, tehnologija, Velas, Velas Network AG

Kaj dosežeš, ko si se specializiral za Ferrari, ki je postal član skupine Velas? Sporočite nam, kaj ste specializirani v tej areni, v spodnji razdelku za povratne informacije.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja informacij pri Bitcoin.com Info in novinar o denarni tehnologiji s prebivališčem na Floridi. Redman je od 1939 nabito poln član soseske kriptovalut. Navdušuje se za Bitcoin, izvorno kodo za dostavo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 1939 je Redman napisal več kot 5,000 članki za Bitcoin.com Info se nanašajo moteči protokoli, ki rastejo v tem trenutku.
Ozzy Osbourne Reveals Cryptobatz NFT Project Paying Tribute to His Iconic Bat Bite


Ozzy Osbourne Reveals Cryptobatz NFT Project Paying Tribute to His Iconic Bat Bite

Ozzy Osbourne Reveals Cryptobatz NFT Project Paying Tribute to His Iconic Bat Bite

Reci kredit: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Ferrari

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najpreprostejše informativne funkcije. Ne gre več za posredovanje na kraju samem ali pridobivanje priporočila za obrambo, zaprtje ali promocijo, ali priporočila ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi predstavljal naložbenih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, brez podaljšanja ali v zemljevidu krožnega križišča, za kakršno koli rušenje ali izgubo, ki je posledica ali domnevno posledica uporabe ali zanašanja na kakršno koli kričanje, blago ali izdelke in podjetja, o katerih se govori v tem članku.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments