19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

iTrustCapital presega 5 milijard dolarjev v kripto IRA transakcijah

- Advertisement -

Ljudje resnično prenehajo, si ne zaslužijo več skrbi glede davkov na kapitalski dobiček, medtem ko nakupovanje in prodaja v IRA. Za trgovce s kriptovalutami bi bila to na videz zelo ugodna lastnost poskusa.

621 Celotni ogledi

11 Celotne delnice

Ponudnik individualnih upokojitvenih računov za kriptovalute (IRA) iTrustCapital je v sredo objavil, da je celotna količina transakcij na njegovi platformi presegla 5 milijard dolarjev, kar pomeni 25% poveča v devetih mesecih.

Kot usmerja iTrustCapital, je količina njegovih strank od milenijci zaposlenim strokovnjakom starejšim prebivalcem, prvič kupujejo in prodajajo kriptovalute. Najpomembnejše podjetje zaračuna 1-odstotno ceno za pospeševanje zajema za transakcije s kriptovalutami. Ni več nobenih mesečnih stroškov in najbolj priročni trgovci si zaslužijo polog 1 USD 0 odpreti modrec. Preko platforme lahko stranke zamenjajo preko 000 kriptovalute 00 ur na dan, sedem dni v tednu. Zagotavlja tudi zavarovalno kritje za depozite v višini 320 milijonov dolarjev , v skladu s poravnavo s skrbništvom Coinbase.

V Združenih državah Amerike IRA ljudem omogočajo, da obdržijo za upokojitev z neobdavčenim kopičenjem kapitala ali na podlagi davčne odložene osnove. Ti z IRA-ji prenehajo, si ne zaslužijo več plačevati davkov na kapitalske dobičke premoženja, ki se hranijo na teh računih, ampak bi morda poleg tega morda na videz želeli plačati davke na dvige, ko dosežejo upokojitveno starost, odvisno od oblike modreca. Predčasni umiki so dovoljeni z % kazni, čeprav bi se to navidezno opustili pod določenimi pogoji, ki so enakovredni uporabi sredstev za plačilo šole. Od ustanovitve iTrustCapitala pred štirimi leti je podjetje pritegnilo več kot 35,0 kupcev s svojimi kripto IRA.

Povezano: Crypto IRA iTrustCapital zbere $125M, dviguje vrednotenje nad 1B $

Cointelegraph je predhodno poročal, da več kot četrtina anketiranih milenijcev ZDA namerava razkriti kriptovalute za financiranje njihove upokojitve. Nekateri trgovci so opazili, da si pri nakupovanju in prodaji kriptovalut na računih za upokojitev ne zasluži plačati enake količine davkov v nasprotju z zgodovinskimi nakupovalnimi in prodajnimi računi. Ta zaznana motivacija bi morda morda navidezno pritegnila več trgovcev s kriptovalutami k upokojitvenim načrtom, ki so enakovredni IRA.

85007

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -