8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Izboljšane ocene KYC bi morda lahko bile po naključju celo dober pregled za kripto borze in pokrovitelje – prav tukaj je razlog

- Advertisement -

Kripto je hitro vse bolj razširjen sektor, kjer so edinstveni trendi – decentralizirane finance in nezamenljivi žetoni med njimi – vrti se v trenutku poizvedovanja. In ko se vprašanje digitalne lastnine povečuje, raste tudi potreba po zakonodaji.

Pričakovanje teh pravil in jasno opredeljene metode za prihodnjo skladnost lahko artikulirajo kriptovalute kot vodilne na borzi. Ljudje, ki dosežejo zgolj minimalno tveganje, ki ga podprejo stranke, se obrnejo na bolj zaupanja vredne izbire.

Borze pa lahko prevzamejo pomembno vlogo pri določanju regulativnega tona, tako da prevzamejo pobudo za zamenjati prejšnjo skladnost in bolje ponuditi zaščito svojim uporabnikom. To lahko industriji pripomore k priljubljenosti varnosti in povzroči prepričljivo točko nezdružljivosti s konkurenco. Poleg tega bi regulativnim organom šepetal, kako lahko zavarovalne police delujejo pri posredovanju.

Primer industrijeDajanje prednosti prilagodljivim rešitvam, ki bodo pripravljene na prihodnost, bo morda morda olajšalo hiter razvoj izmenjav v edinstvene trge. Mogoče bi jim morda dejansko pomagalo zadržati nadzor nad tekočimi cenami, zmanjšati tveganja in povečati število strank.

Poleg tega, da služi kripto borzam, ustvarja skladnost, tehnologija za preverjanje identitete, ki črpa iz stotine svetovnih podrobnosti viri lahko vrtijo onboarding, kar zagotavlja popolno stabilnost med varnostjo in trenjem. Hitra in varna vključitev strank lahko izmenjavam zagotovi agresivno prednost, ki jo potrebujejo na trgu, ki postaja vse bolj natrpan z vsakim kriptovalutnim vrvežem.

Trulioo, ponudnik preverjanja identitete, ki izmenjavam po vsem svetu omogoča hitre in varno vkrcanje strank, pomaga kripto platformam ustvariti njihovo moč na nenehno spreminjajočem se trgu.

Na srečo, dobro preverjanje digitalne identitete lahko pomaga izmenjavam verjeti in varnosti, medtem ko hitra rast njihovih strank onesnažuje podjetje pravi. Izboljšane ocene poznajo svojo stranko (KYC) lahko pomagajo izmenjavam pri hitrejšem obsegu. Z natančno razkritjem, kdo so njihove stranke, in organizacijo izvora sredstev se lahko borze artikulirajo, da se prilagodijo prihodnjim prilagoditvam zakonodaje.

“Uredba je vroča tema v kriptostanovanju in ena izmed razlogi, zakaj vidimo toliko kripto borz, ki si prizadevajo sodelovati z nami,« je za Cointelegraph pozval CEO Trulioo Steve Munford. “Delo s platformo, ki je enakovredna Trulioo, lahko pomaga izmenjavam, da ostanejo prej kot na krivulji in ostanejo skladne, hkrati pa se pripravijo na strožja pravila, ki bodo morda morda celo na obzorju.”

Kako deluje izboljšana KYC? Pogosti ukrepi KYC lahko omejijo količino pregledov, ki jih lahko opravi izmenjava, zlasti če zahteva potni list, vozniško dovoljenje ali mit o preverjanju. Nasprotno pa Trulioo omogoča validacijo v državah, večjih od 195 in proti večjim od 400 pravični viri podrobnosti — vključno z mobilnimi omrežji, bonitetnimi uradi, bankami, vladami in industrijskimi registri. Verjetno si lahko tudi naključno predstavljate, da preverjate pristnost edinstvenih uporabnikov s pomočjo selfija.

Trulioo je predolgo pridobil brezkodno orkestracijsko ločljivost HelloFlow za spin digital onboarding in razkril glavne posodobitve izdelkov, ki vključujejo dokazilo brez dokumentov o skrbi za preverjanje. V katerem koli drugem pomembnem vzorcu so vodstveni delavci podjetja priznali, da so si naredili težave s samorogi po 195 milijonskem krogu financiranja zaporedja D.

Trulioo želi pomagati izmenjavam pri krmarjenju v neenakomernih vodah zakonodaje zdaj in na neki točki s hitrimi, akumulacijskimi in dobrimi ocenami kriptovalut KYC in proti pranju denarja.

To lahko pomagajte kripto podjetjem, da okrepijo svojo infrastrukturo, da bodo pripravljena, ko naslednji bikovski vrvež prinese edinstven val kupcev na borze.

Izjava o zavrnitvi odgovornosti. Cointelegraph ne podpira več nobenega jamranja ali izdelka na tej spletni strani. Medtem ko načrtujemo, da bi vam zagotovili vse nepogrešljive podrobnosti, ki jih lahko tudi načrtujemo, lahko bralci prej pridobijo svojo analizo, kot da sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s podjetjem, in dvignejo grobo odgovornost za svoje izbire, prav tako tega članka ni mogoče obravnavati kot naložbo. nasvet.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -