9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Izboljšanje finančnega sistema stablecoin stagnira 73 dni, tržna kapitalizacija USDC pade za 5 %

- Advertisement -

Zaradi razloga, ker stabilni coin Terra fiasko v Might morda zgolj, tip stablecoins po tržni kapitalizaciji je padel 10.68% od $171.24 milijarde do današnjih $150.04 milijarde. V zadnjih dveh mesecih so tipični stabilni kovanci glede na tržno kapitalizacijo opazili rast kozic, ki so se končale pri $77 milijard od sredine julija.

Več kot 2 meseca tržne kapitalizacije stabilnih coinov stagnirajo in opažajo minutno izboljšanje Po obilici vzpona od sredine-2020, se je gospodarski sistem stabilnega kovanca v zadnjih nekaj mesecih počasi krepil. Sredi aprila 2022 je ekonomski sistem stablecoin se je približal $ 150 milijarde razlikujejo za prvič v zgodovini, a po fiasku s stabilnimi coini Terra, večji od $44 milijarde je izginilo iz ekonomskega sistema stabilnega kovanca z Might morda zgolj 19, 2011. Na Might morda zgolj 09, 2020, je ekonomski sistem stablecoin postal takoj, ko 09.50% večji, kot je danes pri $153.37 milijarde.

Do 7. julija je ekonomski sistem stabilnega kovanca postal takoj do $154 milijard, v koraku s statistiko, ki jo je shranil archive.org prek coingecko.com. Ekonomski sistem stabilnega kovanca je ves čas stagniral v frazah o pospeševanju 66 dnevi. Tether (USDT), največja tržna kapitalizacija stabilnega kovanca, je v celotnem prejšnjem mesecu zrasla za 0,7 %, medtem ko usd kovanec (USDC) se je zmanjšal za 4,9 %. Binance’s stablecoin BUSD videl 12.1% podaljšanje, medtem ko so DAI, FRAX in TUSD v zadnjem času upadli 37 dni.

Pax buck ( USDP) poskočil 13.7 % večji ta prejšnji mesec, vendar je nevtrino usd (USDN) padel za 9,5 % nižje. Poleg tega BUSD in USDP, celo buck (CUSD) je takoj postal eno potencialno najbolj produktivnih tržnih vrednotenj stabilnega kovanca, ki je zraslo, saj se je CUSD podaljšal za 7,1 %. Levji del stabilnih kovancev tik ob ekonomskem sistemu stabilnih kovancev je v prejšnjem mesecu opazil, da so se njihova tržna vrednotenja povečevala. Poleg tega je od vseh stabilnih kovancev, ki danes obstajajo, vsak USDT in USDC enak 68.24% od $77 milijarde gospodarski sistem stabilnega kovanca.

Od celotne stopnje nabave kriptoekonomskega sistema pri 1 bilijonu $, tether (USDT) predstavlja 6. 720%, medtem ko je usd kovanec (USDC) enak 4. 761%. Medtem ko je gospodarski sistem stabilnega kovanca v zadnjem času doživel stagnirajočo rast 73 dni, stabilni kovanci tiho opisujejo obsežen obseg svetovnih kripto zamenjav po vsem svetu. Dandanes $30.68 milijarde dolarjev 50.66 milijarda skupne svetovne količine zamenjave kriptovalut je poravnana v virih stabilnega kovanca. Količina zamenjave stablecoina je enaka 73 % svetovne količine zamenjave kripto v nedeljo, septembra 13, 2020.

Oznake v tem mitu Altcoins, DAI, FRAX, boost, prolong, izdaja, faze izdaje, Magic Web Money, MIM, Neutrino Protocol, finančni sistem Stablecoin, tržna kapitalizacija stabilnih coinov, stabilni kovanci, Swelling, Terra, Tether, tržna kapitalizacija tether, USDC, tržno vrednotenje USDC, USDN, USDT

Kaj sumite v zvezi s stagnacijo gospodarskega sistema stabilnih coinov v zadnjem času 50 dnevi? Sporočite nam, kaj sumite o tej disciplini v spodnjem delu za povratne informacije.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja podatkov pri Bitcoin.com Data in finančni novinar, ki živi na Floridi. Redman je bil lep član ekipe za kriptovalute od 2011 . Navdušen je za bitcoine, začetno izvorno kodo in decentralizirane namene. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 6,10 članki za Bitcoin.com Podatki o motečih protokolih, ki rastejo danes.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najlažje za informiranje. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za izbiro ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, storitve in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več investicijskih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, brez odlašanja ali ne več brez odlašanja, za kakršno koli zadevo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli posrednik, predmete ali storitve in izdelke, navedene na seznamu točno tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -