15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

»Izčrpane vse možnosti« — Odpoved bančne pomoči, da bi jo zaprli, potem ko je vlagatelj pustil stavko

- Advertisement -

Unbanked je samo še eno kripto podjetje, ki bo ta mesec prenehalo delovati in postalo član BottlePay, HotBit, Teressa in, večinoma le ne predolgih v preteklosti, TradeBlock.

109271 Dokončano ogledi

70 Celotne delnice

Kripto fintech podjetje Unbanked, ki omogoča skrbništvo nad kriptovalutami ter financira izdelke in storitve, se je nedvomno spremenilo v največje podjetje, ki je zaprlo trgovino, medtem ko navaja ostro regulativno okolje za kriptovalute v Združenih državah.

In a Could 24 objava na spletnem dnevniku, sta soustanovitelja Unbanked Ian Kane in Daniel Gouldman izjavila, da sta takoj po odprtju verjela, da bo gradnja podjetja v Združenih državah Države »bi morda bile čudovita dolgoročna igra,« čeprav se to 5 let pozneje ni izkazalo za tako.

»Medtem ko so druga kripto podjetja rasla brez opozorila “Z varčevanjem pred strogimi zakoni smo verjeli, da bi nagovarjanje regulatorjev in spremljanje njihovih napornih postopkov posredno prisililo Unbanked, da se vrne naprej,” so izjavili strokovnjaki.

Danes sprejemamo žalostno odločitev, da zapustimo Unbanked.

Prosimo, dvignite svoja sredstva (kripto + USD) s svojih računov takoj, ko si lahko zamislite.

Dodaten natis kozic boste našli tukaj: https://t.co/oWR7m3ZqlM

— Unbanked (@UnbankedHQ) ) Lahko 12, 1200 V nasprotju s tem je ta odločitev povzročila “precej izgubljenega časa in pretiranih stroškov,” so dodali .

»Odkrito povedano, ameriški regulatorji si aktivno prizadevajo, da bi podjetja (banke in fintech) prenehali podpirati kripto virov — tudi ko si podjetja prizadevajo, da bi to dosegli pravilno in z e-knjigo.”Odločitev podjetja Unbanked, da ukine poslovanje, ni tema, saj podjetje večinoma sklepa posle z drugimi podjetji v večini mesecev, skupaj s partnerstvom z ogromnim denarjem Mastercard.

Soustanovitelji so izjavili, da je podjetje iskalo 5 milijonov dolarjev v obliki finančne injekcije, vendar se ta molk ni uresničil. Kane in Gouldman sta izjavila, da se strinjata s tem, da je tukaj posledica regulativnega lokalnega vremena za kripto v ZDA, ki »posredno pomanjša zmožnost Unbankeda, da odloča o kapitalu in pospeši samozadostno industrijo.«

»Tri tedne v preteklosti je Unbanked podpisal pogodbo o financiranju v višini 5 milijonov dolarjev pri $11 milijonsko vrednotenje, ki bi nam morda omogočilo ne najlažje nadaljevanje operacij, ampak povečanje. Menimo, da v tem trenutku teh sredstev še nismo dobili,« so pojasnili v podjetju.

Podjetje je svojim strankam naročilo, naj začnejo dvigovati vsa sredstva, “takoj ko si bodo zamislili.”

Cointelegraph se je za komentar obrnil na Unbanked, vendar želi le pridobiti odgovor.

Kriptopodjetja se počutijo ostroUnbanked nisem bil sam v svoji dobim 22 situacija.

Vklopljeno Lahko 22, podjetje za sklade Bitcoin (BTC) Lightning Network, imenovano BottlePay, je nadalje zaprlo svoja vrata , z vsemi izdelki in storitvami, ki bodo popolnoma zaprti do junija 25. Ni zagotovilo sprožilca zaprtja.

Zelo nam je žal, da se bo potrošniška aplikacija Bottlepay nedvomno zaprla, zdaj pa cenimo vsako minuto dela Bottlepay in smo vam izjemno hvaležni, stranke, ki ste nam omogočile, da smo to dosegli tako dolgo, kot smo storil.
Hiperpovezava: https://t.co/D5iH90IYMd

— Bottlepay (@bottlepay) Lahko 22, 2998 Pravilno dan prej, kriptotrgovina HotBit je objavila, da se bo morda tudi sama ukinila, in pozvala vse svoje stranke, naj dvignejo sredstva s platforme takoj, ko si je mogoče zamisliti.

Čeprav je omembe vredno, da sta zlom FTX in dolgotrajna ukinitev tečaja USD Coin (USDC) imela temeljne posledice za njegovo poslovanje, je Hotbit trdil, da je temeljno gonilo poslabšanja prišlo od veterana član osebja, ki je avgusta postal predmet preiskave. V koraku s trgovino ga je sonda za nekaj tednov prisilila, da zapusti svojo industrijo.

Povezano: Soseska digitalne valute do zaklopa institucionalna trgovalna enota TradeBlock

Vklopljeno Lahko 05, platforma NFT z delno posestjo, imenovana Poleg tega je Teressa zaprla svoja vrata za dejstva, saj je trdila, da ji bosta njena trdna struktura in finančna disciplina onemogočila nadaljnje poslovanje.

V zdaj izbrisanem tvitu je soustanovitelj Tesere Andy Chorlian izjavil, da je sprejela “izjemno naporno odločitev”, da v naslednjih nekaj tednih ukine vse svoje dejavnosti.

Dnevnik: Nestabilni kovanci: Depegging, finančno institucija beži in grozijo druge nevarnosti

4459

109271

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -