4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Izdajatelj kripto stabilnega kovanca Circle zagotavlja storitev Apple Pay

- Advertisement -

Izdajatelj stabilnega kovanca je dejal, da storitev Apple Pay veteranskim podjetjem omogoča, da izkoristijo nekatere priporočene prednosti kripto poravnave, medtem ko kripto podjetjem omogoča krajo z možnostmi, ki ne uporabljajo kripto.

1232 Celotni ogledi

20 Celotne delnice

Circle, izdajatelj ameriškega dolarskega stabilnega kovanca USD Coin (USDC), je dodal storitev za Apple Pay – z namenom zbližanja kripto in veteranskih plačilnih programov.

Circle je to objavil v novembru oddaja spletnega dnevnika, ki nakazuje, da bi prav tako pošteno povečala prodajo za podjetja, ki uporabljajo kriptovalute, saj bodo olajšala plačila veteranom iz potencialov, ki ne uporabljajo kripto, medtem ko bodo omogočila možnosti, da “ropajo kripto z Apple Pay na njihovi najbolj tradicionalni alternativi.”

Per Circle bo dodatek storitve Apple Pay koristil veteranskim podjetjem, saj jim bo omogočil, da “dodatna maloprodajna plačila preusmerijo na digitalni forex.”

Apple Pay je na voljo ble “upravičenim podjetjem” in trdi, da je to “nezapletena dejavnost”, v vmesnem času pa bodo možnosti, ki plačujejo z Apple Pay pri sodelujočih podjetjih, dokončale transakcijo, kot običajno, z uporabo Applovega Face ID-ja ali Contact ID-ja.

Apple ima več kot 1,8 milijarde energijskih naprav po vsem svetu. Appleov izvršni direktor Tim Cook je trdil, da je večerja v prvem četrtletju 1232 ime zaslužka. Apple Pay je ideja, da postane nedvomno najbolj šibka digitalna denarnica v ZDA s pomočjo PayPala v koraku s poročili.

Povezano: Applovi seznami delovnih mest in patenti namigujejo na vdor v ‘3D mešani svet resničnosti’

USDC ima drugo najboljšo tržno kapitalizacijo na trgu stabilnih kovancev, najboljšega pa je presegel Tether (USDT), ki je po padcu FTX vzbudil zaskrbljenost pri trgovcih, potem ko je nekoliko odstopil od tečaja USD.

V intervjuju za Cointelegraph je Circleov podpredsednik produkta Joao Reginatto govoril o tem, da predvidevajo, da bo prihodnost najverjetneje “večverižni svet” hitro po Circleovi objavi septembra. 20, da bi lahko uvedli njegov stabilni coin v Polkadotu ( Blockchains DOT), Optimism (OP), Advance Protocol (NEAR), Arbitrum in Cosmos (ATOM).

Vsak Tether in Circle sta zanikala kakršno koli publiciteto za FTX in Alameda kot okužba zaradi izpada koncepta ene najbolj kritičnih veteranskih najboljših kripto borz na tem planetu se na neki točki kmalu razširi.

6136

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -