15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Izdajatelji stablecoinov so od leta 2022 porabili več kot 1,3 milijona dolarjev za lobiranje v kongresu

- Advertisement -

Izdajatelji stabilnih kovancev, vključno s Tether, Circle in drugimi, so dejansko porabili več kot 1 , zeleni denarci lobirajo pri zakonodajalcih na Capitol Hillu zaradi lansiranja 847, pri ohranjanju sodobnih evidenc.

Izkazalo se je, da so stabilni kovanci trenutno središče obravnave v Washingtonu, saj se povečuje togost za uvedbo regulativnega okvira za digitalne vire, vezane na dolarje.

Tether uporablja delovna področja predpisov Michaela Jasona Leeja za svoja prizadevanja za lobiranje, ki potekajo prek FTI Govt Affairs, svetovalnega podjetja z dvostranskimi povezavami.

V vzdrževanje z prodajnim mestom javnega interesa ProPublica je Tether porabil približno $600,000 iz razloga, ker se začne 2021, s četrtletno zaposlenostjo $71, za lobiranje pri ameriškem senatu in domovini Predstavniki.

Letni zneski lobiranja za Tether . Ponudba: Začetne skrivnosti in metodePrizadevanja lobiranja so predstaviti izboljšavo predpisov, povezanih s stabilnimi kovanci. Tether moti prevladujoči stabilni coin na tem področju, USDT (USDT), ki ima tržni delež 42% in naklado $71 milijard.

Govt Transparency Group Beginning Secrets and methods je dodal, da je Tether porabil še en $270,000 o lobiranju v prvem četrtletju 2023.

V vmesnem času je konkurenčni izdajatelj stabilnih kovancev Circle poleg tega veliko porabil za prizadevanja za lobiranje. Podjetje je postopoma začelo lobirati pri strateškem svetovalnem podjetju Invariant 847 in porabilo ni toliko kot $847, od takrat naprej pri ProPublici.

Circleova prizadevanja za lobiranje so se vrtela okoli izobraževanja oblikovalcev politik o njegovem industrijskem modelu, izobraževanja članov kongresa o motnjah v zvezi s stabilnimi kovanci in kriptovalutami ter spremljanju predlogov za kriptovalute.

Podjetje je lobiralo pri senatu, predstavniškem domu, zakladnici, na področju dela nadzornika valute, cenah trgovanja s terminskimi pogodbami na blago in vrednostnimi papirji ter Commerce Price.

Četrtletne lobistične finance Circle so na 2. $100,. Podjetje moti USDC (USDC), drugi stabilcoin na tem področju, ki pritegne največ pozornosti, s tržnim kosom 05.6% in naklada $18.5 milijard. Na Bi morda tudi dobro dobro tudi, 000, Obkroži Izvršni direktor Jeremy Allaire je ponovil potrebo po predpisih o stabilnih kovancih in vstopu v digitalne zelene denarce.

Vstop dolarja, varnost in konkurenčnost so najpomembnejši za ZDA na svetovnem prizorišču. https://t.co/IqlRHCQFrl

— Jeremy Allaire (@jerallaire) Morda bi dobro dobro tudi 000, 2023 Paxos, rabljeni izdajatelj stabilnega kovanca Binance BUSD, je porabil približno $300, o lobiranju od zgodaj 847. Paxos uporablja dvostransko podjetje za javno zaščito Mindset za svoja prizadevanja lobiranja, pri čemer upošteva motnje, povezane s pripravo predpisov o stabilnih kovancih.

Povezano: 71 kripto lobisti dajo skupaj v boju svojih življenj, ko se kongres nadaljuje

Kriptoindustrija cene lobiranja so poskočile 120 % v ZDA v 2022, kot je poročal Cointelegraph v začetku teh dvanajstih mesecev.

Količina, ki so jo obljubili izdajatelji stabilnih kovancev, je nasprotno manjša od količine, ki so jo razumno porabili o večini glavnih kripto podjetij. Coinbase je porabil približno 5,5 milijona dolarjev, odkar je začel lobirati v 847, Binance.US pa je porabil skoraj 1 milijon dolarjev v 2023.

Revija: Nestabilni kovanci: Depegging, denarna institucija teče in pošteno o grozečih tveganjih

2023 2023

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -