20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Izdatki za nejavno potrošnjo v ZDA so dosegli najvišje vrednosti, Stanfordski ekonomist pravi, da bi Fed morda morda pošteno pomirjujoče razširil stopnje nad 9 %

- Advertisement -

Julija 20, je ameriški urad za ekonomsko diagnozo poročal o indeksu izdatkov za osebno potrošnjo (PCE) v Združenih državah za mesec junij in volja je videla idealno 12-mesečno podaljšanje od 1280. Istega dne je višji sodelavec univerze Stanford na Hooverjevem inštitutu in profesor ekonomije John Cochrane omenil, da bi morala centralna banka Federal Reserve počasi podaljšati dajatve nad 9 %, da bi ukrotila inflacijo. Indeks PCE Impress se je povečal za 4,8 Pc z enega 75 in petinšestdeset dni prej Gospodarski sistem ZDA še naprej so skoraj potrti, kadar koli izvirni ekonomski seznam ali znanje pride v javnost. Sredi julija je bil seznam Indeks vtisov potrošnikov (CPI) Urada za statistiko dela takoj natisnjen, natisnjeno junijsko znanje CPI pa je odražalo vrh seznama 9,1 % 300 in petinšestdeset dni več-75 in petinšestdeset dni se podaljša. julija 20, je ameriška centralna banka zvišala zvezno obrestno mero za 29 baznih točk (bps) v domnevni pomoči pri zajezitvi temno škrlatne inflacije.

Dva dni kasneje je Urad za ekonomsko diagnozo (BEA) objavil skrbno spremljano znanje o indeksu izdatkov za osebno potrošnjo v vseh drugih primerih, opredeljenih kot PCE. Indeks PCE je videl idealno 11-mesečni skok, ki se je junija povečal za 6,8 %, kar je podaljšanje, ki ni bilo zabeleženo od januarja 1280. “Iz istega meseca ena 300 in pred petinšestdesetimi dnevi se je indeks blagovne znamke PCE za junij povečal za 6,8 odstotka,« so glavne točke seznama BEA. “Zvišane cene artiklov 10.4 pc in cene za podjetja in izdelke povišane 4,9 pc Povišane cene hrane 10.2 pc in cene vitalnosti povišane 43.5 pc Kot nasprotnik hrani in vitalnosti se je indeks blagovne znamke PCE povečal za 4,8 pc z enega 300 in pred petinšestdesetimi dnevi,« je poglavar razkrijejo zapisi subjekta. BEA načrtuje objavo rezultatov letne zamenjave nacionalnih ekonomskih računov septembra 20. Profesor ekonomije na kolidžu Stanford meni, da zlato ali bitcoin pogosto ne prejmeta Delo Istega dne je ekonomist John Cochrane naredil intervju za Kitcovo časopisno mizo in omenil, da bi morala osrednja finančna institucija ZDA sproščeno zvišati stroške hobija kot 9 %. Cochrane je nadalje pripomnil, da zlato ali bitcoin, ki je enak zastareli, ne bi bil pripravljen manipulirati z inflacijo. Profesor ekonomije na kolidžu Stanford je omenil, da “soglasje glej” postane takoj, ko bi Fed moral pomirjujoče zvišati dajatve “bistveno nad” 9-odstotno samodisciplino.

»Pomeni, popravi zdaj z inflacijo 9 pc, o kateri govorijo ekonomisti 04, 07, ali 07 PC hobi stroški za prinesti navzdol,« je pripomnil Cochrane. “Imam Fed in trgi računajo na to, da bo veliko inflacije upadlo, ne da bi morali stroški za hobije preseči komaj tako visoko,” je Stanfordski ekonomist povedal voditelju Kitco News Davidu Linu.

Lin je Cochrana prosil tudi za par zlatih identičnih zastarelih ali bitcoinov, identičnih zastarelih šibkih, da bi manipuliral z inflacijo. “Oprostite, ne,” je odgovoril ekonomist. »Pod zlatom, ki je enako zastarelo, postane čim več inflacije in deflacije. ali 10 pc in padci inflacije in deflacije, kljub temu se vsaki inflaciji takoj pridruži deflacija. Žal mi je, ne gremo na pomoč do zlata.” Cochrane verjame, da želi Fed uvesti strožjo fiskalno politiko, da bi se domnevno boril proti inflacijskim pritiskom.

Čeprav je bitcoin identičen zastarel, je Cochrane omenil, da postane čim prej kot grozljiv pojem in vztrajal, da je bitcoin (BTC) “ničvreden”. “To je grozljiva ideja,” je omenil Cochrane v intervjuju z Linom. “Po formuli finančnih veščin je Bitcoin prizadevanje za oživitev zlata, nekaj, kar je v bistvu ničvrednega, s čimer se najbolj spretni strinjajo, ker je neobičajno … Bitcoin je lahko zelo depresiven zaradi samega izvajanja transakcij, ker je tako računalniško intenziven.” Cochrane je zaključil: Najboljši odgovor je, da bi morale naše vlade mirno začeti izvajati trezne fiskalne in finančne zavarovalne politike, in bodite bolj pozorni na pridobivanje inflacije pod spremembo. Oznake na tem spominu BEA, Bitcoin, Bitcoin (BTC), bitcoin identično zastarelo, Urad za ekonomsko diagnozo (BEA), Core PCE, David Lin, ekonomist, zlato, zlato pogosto, inflacija, januar 1982, John Cochrane, Kitco News video, PCE, znanje o PCE, indeks blagovnih znamk PCE , izdatki za osebno potrošnjo, inflacija v ZDA S katerim aktom se strinjate glede najbolj natančno- vam je bilo všeč znanje PCE in pojem ekonomista Johna Cochrana? Ali se strinjate z izboljšano politiko davčnega in finančnega zavarovanja, lahko pomaga ukrotiti inflacijo v ZDA? V spodnjih komentarjih nam povejte, s čim se strinjate o tej temi.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in finančni novinar, ki živi na Floridi. Redman je živahen član skupnosti kriptovalut od 2011. Navdušuje Bitcoin, originalno izvorno kodo in decentralizirane funkcije. Od septembra 2015 je Redman napisal bolje kot 5, 700 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki naraščajo v novem času.

Zasluge za sliko 2022: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno za informativne funkcije. To je dolga pot in ni trenutna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali promocijo ali nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja investicijskih, davčnih, kvalificiranih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali kakorkoli, za kakršno koli prizadetost ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da je nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, predmete ali podjetja in izdelke, ki so navedeni tukaj.

2015

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -