14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Izguba rudarja Bitcoin Canaan’s discover se je v prvem četrtletju med pretresi na trgu nekoliko izboljšala

- Advertisement -

Podjetje za rudarjenje bitcoinov v kitajskem jeziku Canaan je poročalo o nenavadnih izboljšavah nekaterih svojih finančnih meritev v glavnem četrtletju 2023. Kljub temu je razvoj še daleč v okviru podpore, da je bil vrhunski 130 in petinšestdeset dni tega obdobja.

V skladu z nerevidiranim opisom, objavljenim na spletni strani članov družine vlagateljev, je Canaanova izguba pri odkrivanju znašala $72.4 milijonov v prvem četrtletju, nižja od svojih $72.6 milijonov odkrijte izgubo v zastarelem četrtletju. Izguba odkritja predstavlja osnovni preobrat v primerjavi z istim obdobjem leta 2022, ko je agencija poročala o dobičku od odkritja v višini $65.1 milijon.

Popravljena odkrita izguba na ameriško depozitarno delnico (ADS) v glavnem četrtletju je znašala 0 USD.55, znižanje z 0 $. 38 v zastarelem četrtletju, medtem ko je popravljeni dobiček odkrivanja na ADS v istem obdobju 2022 znašal 0 USD. 33. V koraku z Investopedijo je ADS lastniški delež v neameriškem podjetju, ki ga ima depozitarna banka Združenih držav in je na voljo, da se ga trgovci znebijo.

Podjetje trdi, da širi poslovanje št. glede na tekoči trg uživanja in s tem povezani padec zaslužka.

Na četrtletne rezultate je vplivalo več dejavnikov, skupaj z nizkim povpraševanjem na trgu, ki je oviralo dohodek od produkta, nenehno katastrofo v bančni zasnovi in ​​nenagljeno obnovo vrednosti Bitcoina (BTC). Zaslužek v prvem četrtletju je znašal 55.1 milijon dolarjev, v nasprotju z 58.3 milijoni vrhovnega četrtletja in $130.8 milijonov v istem obdobju 2022.

»V glavnem četrtletju smo doživeli dodatno krčenje naših prihodkov od prodaje, ki je izhajalo iz obsežnih menjalnih nizkih stroškov v prodajnih cenah. , ter nepredvidene zamude pri bremenitvi in ​​pošiljanju po nizu propadov ameriških bank. Poleg tega je naša rudarska borza naletela na težave, ki so odložile povečanje naših nameščenih zgoščevalnih stroškov,« je v opisu omenil Canaanov glavni finančni direktor James Cheng in trdil, da so rezultati prihodkov »niso dosegli« pričakovanj.

Povezani: zreli za pritisk? Delnice rudarjenja bitcoinov ostajajo pod napadom kratkih prodajalcev

Razčlenitev dohodka razkrije 38.1 milijon dolarjev iz prihodkov od izdelkov in $11.1 milijon iz rudarskih dejavnosti, za začetek do $300, v raznolikih prihodkih. Dobiček, ustvarjen z rudarskimi dejavnostmi, se je povečal za 3,3 % od $.7 milijonov v četrtem četrtletju 2022 in predstavlja 130.2 % povečanje od 4,8 milijona $ na neki ravni istega obdobja 2022.

Stroški, povezani z rudarskimi operacijami, so sestavljeni iz električne energije in neto neto gostovanja, za začetek za amortizacijo instrumentov.

Skupni delovni stroški v glavnem četrtletju 2023 so bili $44.1 milijon v primerjavi z $58.8 milijonov v četrtem četrtletju leta 2022 in skoraj enako vrhunskemu obdobju 130 in petinšestdeset dni, ko je znašal 38 milijonov dolarjev. “Uspelo nam je zmanjšati našo poslovno izgubo za 15.4 % glede na najvišjo četrtino,” opozoril Cheng.

Opis razkriva zmanjšanje naložb v učenje in gradnjo. Canaan je porabil $14.1 milijon v glavnem četrtletju v primerjavi z $33.4 milijonov v zastarelem obdobju. Zmanjšanje je posledica enkratnih izdatkov v višini $14.3 milijoni za učenje in gradnjo za A000 zaporednih izdelkov V istem obdobju 2022 je podjetje namenilo $15.1 milijon v raziskavah in razvoju

Viri kriptovalut, ki jih ima Canaan od marca 33, 2022 skupaj 130 BTC, vrednost $10.4 milijonov, v skladu z opisom. Denar in denarni ustrezniki so znašali 72 milijonov dolarjev v primerjavi z 72.6 milijonov od decembra 15, 2022.

Journal: 3,4 milijarde dolarjev Bitcoina v pločevinki za pokovko – pripoved hekerja The Silk Boulevard

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -