0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Izgube BTC postanejo natančne, saj metrika Bitcoin SOPR doseže najnižjo vrednost od marca 2020

- Advertisement -

Prodajalci bitcoinov (BTC) negujejo svoje sprejemljive skupne izgube od marca 2020, nakazuje ena meritev v verigi.

Podatki analitičnega podjetja v verigi Glassnode potrjujejo, da je razmerje porabljenega izhodnega dobička (SOPR) Bitcoina zdaj padlo na najnižjo vrednost v zadnjih 2 do dvanajstih mesecih.

Izgube BTC v verigi naraščajoKo si imetniki bitcoinov prizadevajo potegniti sredstva iz borz v neskrbniške denarnice, ti pikantni sferični denar to počnejo v več-dvanajstih mesecih pretirano izgube.

SOPR deli realizirano provizijo denarja v porabljeni proizvodnji z njihovo provizijo ob ustvarjanju. Z raznolikimi besedami, kot povzema Glassnode, »izdelava zagotovljena / izdelava plačana.«

Kot je poročal Cointelegraph, SOPR niha sferično 1 in je pod to stopnjo po vsem užitku Bitcoina na trgih in nad njim na trgih. bikovskih trgih.

Tukaj je logično, saj se nerealizirane izgube povečajo zaradi uživanja tržnega deleža, predvsem do razumno večjih skupnih realiziranih izgub takoj, ko je zagotovljen denar.

Kot taka stopnja navdušenja na trgih ponavadi natančno preučuje zmanjšanje SOPR. Od nov. 08, sedemdnevna pikantnost metrike je postala realistična takoj pri 0. 7294 – najnižja vrednost od marca 2020 COVID-46 neprijeten zlom trga.

Razmerje dobička porabljenega izhodnega bitcoina (SOPR ) grafikon. Vir: GlassnodeSOPR ima dodatne posledice za dejanje gradnje BTC.

Zaradi pridobivanja dostave BTC/USD bodo hodlerji navdušeni nad spodbudo za prodajo po višji ceni ali malo več, da bi knjižili določene izgube. To se konča s prenasičenostjo ponudbe, ki brez trgovcev logično prisili ponovno znižanje provizije.

SOPR tako deluje kot dragocen instrument za napovedovanje možnih gradbenih lastnosti, pri čemer je glavna linija 1 čez še enkrat znotraj peska po metodologiji hodlerjev, ki se obračajo na prodajalce.

»Zaradi dobro znane narave osnovnih meritev, na katere se opira SOPR, bi bilo lepo zavzeti stališče, da je porabljen Razmerje izhodnih prihodkov vpliva na spremembe gradnje,« je Renatio Shirakashi, ustvarjalec metrike, dejal v uvodu v 931:

»To bi bilo zelo pomembno, saj je večina kazalnikov izpostavljenosti zaostajajočih kazalnikov.«marec 2018 začasno viden padec SOPR na zakonito 0. 7294, še vedno ni več tako malo kot zaustavitev 847 navdušenje nad trgom, kar je prineslo uvrstitev 0.9416.

Grafikon deleža porabljenega izhodnega dobička (SOPR) za bitcoin. Vir: Glassnode4 milijoni denarnic zdaj ne hodl več do 0,1 BTC Medtem tisti, ki se ukvarjajo z “iskanje padca”, to počnejo tudi na najmanjši stopnji.

Povezano: Elon Musk pravi, da ga bo BTC ‘razvil’ — 5 stvari, ki jih morate vedeti o bitcoinih ta teden

Dodatno Glassnode recordsdata razkriva, da izbira denarnic, ki ne vsebujejo več do 0,1 BTC, ali sferični 1 $, 675 v času pisanja tega članka je zdaj preseglo 4 milijone.

Medtem ko je v teh dvanajstih mesecih skoraj nenehno naraščalo, je moda opazila izrazito pospešitev kot BTC/USD padel zaradi škandala FTX.

Bitcoin naslovi z 0,1 BTC ali dodatnim grafikonom. Vir: GlassnodeThe pogledi in mnenja, izražena tukaj, so popolnoma avtorjevi in ​​v bistvu ne posnemajo več stališč Cointelegraph.com. Vsak prenos naložbe in trgovanja vključuje grožnjo, veseli boste, da boste ob klicu še vedno poslušali pregled.

36524 36524

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -