0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Izhodi za spodbujanje sprejemanja kripto plačil: Poglej

Izhodi za spodbujanje sprejemanja kripto plačil: Poglej

Nenavadna anekdota ugotavlja, da več kot polovica anketirancev meni, da plačila s kriptovalutami dajejo podjetjem konkurenčno prednost.

1200

Celotni ogledi

28

Celotne delnice

Retailers to drive crypto payments adoption: SurveyRetailers to drive crypto payments adoption: Survey

Plačila s kriptovalutami bi verjetno bila inovacijska podjetja, ki jih kupujejo. Nov pogled plačne skupnosti Mercuryo je razkril, da 28 % anketirancev meni, da bi sprejemanje plačil s kriptovalutami dalo korporacijam konkurenčno prednost. Med izjemnimi statistikami izbire je več kot ena tretjina podjetij poročalo, da so stranke zahtevale plačilo v Bitcoin (BTC), Ether (ETH) ali v enem drugem digitalnem forexu.

Za petami podatkov, ki jih bo Dogecoin (DOGE) preizkusil za plačila blaga Tesle, in WhatsApp je začel poskušati plačevati z žepi Meta Novi, anekdota Mercuryo poudarja, da bodo izdelki in podjetja za maloprodajne pristojbine še naprej ključni gonilnik kriptovalute.

Anekdota, ki je bila anketirana 480 višji oblikovalci finančnega reševanja v Združenem kraljestvu. Skoraj polovico velikosti vzorca so sestavljala velikodušna podjetja, ki uporabljajo več kot 72 ljudje. Od anketirancev 40 % so iz uprave ali direktorjev, medtem ko so ostali partnerji ali lastniki industrijskih hiš.

Kljub temu, bi velikodušne korporacije verjetno vse bolj vodile. O ugotovitvah je Petr Kozyakov, izvršni direktor in soustanovitelj Mercuryo, povedal za Cointelegraph:

»Naš se učimo poudarja, da 75 % vseh velikodušnih korporacij ne pozabite, da bo kriptovaluta končno vključena v vsak izum podjetij in izdelkov.”

Dodal je da 40 % velikodušnih podjetij pri neka raven plačilnega sektorja se odloči, da je kriptovaluta način za naprej za plačila. Več kot 75 % je opazilo povečano število poizvedb od strank in dobaviteljev predstaviti kriptovaluto kot možnost plačila.