0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Izjemen WAHED PitchFest – Predstavite svoje prepričanje in kupite 25.000 USDT

- Advertisement -

dostava za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST . WAHED je gej, da pripravi Immense WAHED Pitchfest, možnost, da podjetniki in inovatorji zaslužijo sredstva za njegovo ali njeno poznejši pogled na svet, ki je spremenil. Ustanovitelji so vabljeni, da nedavne svoje nasvete posadki WAHED in najbolj inovativni pogledi se zbirajo 13, USDT kot nepovratna sredstva.

S trgom kriptovalut ker jih je pretresel propad FTX, želi posadka WAHED znova krožiti k osnovam in počakati na spodbujanje inovacij v internetu 3.0. Bikovi trgi pridejo in zdrsnejo, toda želja po povečanju vrednosti zaradi tega trzanja znamke si zasluži nagrado. Gradbeniki, podjetniki in najbistrejši umi arene se združujejo, da bi zagotovili visoka jamstva interneta 3.0. WAHED združuje ogromno sosesko filantropov, donatorjev in vlagateljev, ki lahko zgradijo to domiselno in napovedano resnico.

WAHED je obseden delo z dostavnimi podjetji up-usa in podjetji, ki sprejemajo trajnost. Strategije, ki povečujejo družbeno in okoljsko vrednost, medtem ko ustvarjajo zaslužek, si zaslužijo vodenje in strateško podporo. Čeprav sumite, da ima vaš pogled kar je potrebno v trgovini z zaupanja vrednim svetom, se razvijte v razdelek Immense WAHED Pitchfest, tako da sledite spodnji hiperpovezavi.

O WAHED

WAHED je naložbena platforma in ekosistem poznejše dobe poganja WAHED Coin. Z uporabo strokovnega znanja o veriženju blokov si WAHED prizadeva zagotoviti večjo preglednost pri naložbah in človekoljubnih pobudah. Zahvaljujoč svetovni naravi verig blokov in kriptovalut se lahko vsakdo odloči, da se zaplete v negovanje, čeprav izzivalne dostave up-usaof naslednji dan, ki še naprej obstaja kot inovativen.

Ekipa WAHED prinaša dolgotrajen čas multidisciplinarnega upravljanja in potovanja iz celotne strategije skozi areno. Skupina WAHED, ki je nadzirala in širila projekte v Evropi, Aziji in Afriki, prinaša preizkušeno glasbeno datoteko o gradnji korporacij, ki ponujajo vrednost stotinam in stotinam na vseh mestih v areni.

OPRATO domiselno in Predvidevanje pomoči človekoljubju se uresniči skupaj z željo po ustvarjanju vrednosti zaupanja vrednega sveta. Uspešna dostava up-uspodobi dodatna sredstva, ta pa bodo tudi razporejena na druge ljudi, lokacije in vzroke, da izberete, kar je najbolj potrebno. Blaginja bo v trajnostnem in delujočem sistemu spodbudila družbeno zmedo.

WAHED Kovanec bo na voljo na trgu za trgovanje na LBank od petega decembra 2022. Morda bi naključno ponovili dodatne podatke o kovancu WAHED in časovnem načrtu ekosistema v beli knjigi .

Kako najti Fervent

Funkcije so dostavljene iz 13th do 14th novembra. Ustanovitelji iz vseh krajev v izbrani areni so dobrodošli, da si ogledate. Kliknite tukaj za ključne zmožnosti v zvezi z zahtevami za prijavo, dokumentacijo in smernicami o tem, kako zagotoviti, da je vaše podjetje akreditirano s strani ocenjevalne komisije.

Posadka WAHED bo pregled prijav, zmagovalci pa bodo predstavljeni na prek naših socialnih platform.

Nehaj se zbuditi do zdaj o partnerstvih in razvoju pri WAHED tako, da spremljate na Facebook in Twitter . Bodi polovica soseske na Discord , da se prepričate, da bi morda morda naključno verjetno tudi zelo učinkovito glavni za poslušanje, če vaša korist za Immense WAHED Pitchfest zmaga. Pogovorite se z uradnimi spletnimi stranmi za dodane podatke.

Tukaj je obvestilo. Bralci morajo prekiniti skrbni pregled, preden sprejmejo kakršne koli ukrepe, povezane s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih prijateljev ali storitev in izdelkov. Bitcoin.com ni več odgovoren, takoj ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli jecljanje, blago ali storitve in izdelke, omenjene v dostavi klika.

Mediji Bitcoin.com je glavni vir za vse, kar je povezano s kripto. Stopite v stik z medijsko ekipo na adverts@bitcoin.com, da se pogovorite o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in drugih alternativah.

Razvrstitev zaslug za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

6373

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -