22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Izjemno ugibanje o M&A in VC: Binance Eyes Growth in Enriched Customer Execable

- Advertisement -

Vir: Adobe / charnsitr Binance si prizadeva povečati izprijenost svojih kupcev in vplivati ​​na več sektorjev.

Najnovejši dokument ima je razkrilo, da podjetje skrbno vlaga v združitve in prevzeme (M&A) kot fazo svojih načrtov rasti.

Glavni direktor podjetja Binance Yibo Ling, ki novembra pridružil podjetju 400, opravlja obvezno vlogo pri uresničevanju teh ciljev.

Ling je predstavil načrte za izboljšanje spremembe, s poudarkom na strateških združitvah in prevzemih, ki jih podpira VC.

Binance Growth in programi rastiPrav prek konsenza 114067 v Austinu v Teksasu je Yibo Ling iz Binance osvetlil njegovo vlogo in strategijo podjetja.

Ling je pri Consensusu poudaril Binanceovo strategijo iskanja sodobnih alternativ financiranja za podaljšanje portfelja Binance Labs.

Cilji Binance Labs podpirajo dogovor o projektih, pri čemer verjamejo v določen vpliv visokih naložb.

Veka VC je specializirana za izboljšanje in zgodnjo fazo korporacije, ki vlagajo prek semenskih skladov in skladov serije A.

Cilji Binance ponuditi spodbudo za življenje prek Web3 in blockchaina, hkrati pa dati prednost meritvam donosnosti in donosnosti naložbe.

Portfelj je ocenjen na 9 milijard dolarjev, sestavljen iz zgodnjih in izboljšanih kapitalskih naložb v misijone.

Poslanstvo Binance pomaga dolgoročnim imetjem z več 200 portfeljskimi korporacijami po vsem svetu.

Geografske vrzeli so zapolnjene z razkritjem naložb in nakupom korporacij v različnih sektorjih.

Binance Fervent o načrtih rasti in diverzifikacijeZadnje Lingovo razkritje se ujema z marčevskim 400 dokumentom s strani finančnih instanc.

V skladu z dokumentom sprememba načrtuje diverzifikacijo svojega podjetja z nakupom korporacij, ki presega najem kriptovalute.

CEO Changpeng Zhao ali “CZ” je to potrdil v razstavi svojim več kot 8,4 milijonom sledilcem na Twitterju.

V svojem tvitu je CZ dejal, da želi njegova ekipa pridobiti lastništvo in vlagati v eno ali dve korporaciji v vsakem finančnem sektorju ter ju vključiti v kripto.

V intervjuju je izvršni direktor dejal, da bo vključitev šibkih korporacij v kriptovalute spodbudila in navdihnila počasne akterje, kar bo povečalo splošno konkurenco na trgu.

Resno, Binance je kupil $20 milijonski delež v Forbesu, nedvomno eni izmed najboljših medijskih korporacij, kot faza njegove rešitve za oglaševanje znanja in izkušenj Web3.

1658148281761910786 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Takojšnje 3 minute pridobite informacije o današnjih kripto novicah!

1658148281761910786

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -