0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Izpostavljenost Crypto.com FTX veliko manj kot 10 milijonov dolarjev, pravi izvršni direktor – žeton CRO ni več raztrgan kot zavarovanje

- Advertisement -

V koraku z izvršnim direktorjem Crypto.com, Kris Marszalek, njegova agencija je izterjala velik del od 1 milijarde dolarjev, ki so bili poslani FTX, ko je kripto zamenjava propadla. Kljub temu je priznal, da je v času propada FTX reklama Crypto.com za kripto platformo enkrat padla pod $10 milijonov. Marszalek je tudi trdil, da Crypto.com ni nikoli izumrl svojega kriptožetona kot zavarovanja.

Nadomestni maneken Crypto.com Kris Marszalek, soustanovitelj in izvršni direktor Crypto.com, je pred kratkim pozval svoje privržence, da je bila po propadu FTX večja od 1 milijarde dolarjev, ki je bila nekoč poslana na zdaj propadlo nadomestno platformo, povrnjena. V koraku z izvršnim direktorjem je oglaševanje Crypto.com za FTX enkrat padlo pod $ milijonov, ko je bil slednji nekoč prisiljen prijaviti finančno potratnost.

Odgovarjanje na hipotezo, da bo Crypto.com naslednja kripto Marszalek je novembra vztrajal, da bi se soočil z eksodusom potrošnikov mode FTX 10, da je bila industrija v njegovi agenciji tako tradicionalna. Marszalek je prej ali slej govoril o sprostitveni (AMA) seji, ki jo organizira kripto zamenjava, in je ponovil, da je glavna točka zanimanja njegove agencije služenje njenemu 150 več kot milijon strank, ki v veliki meri očarajo in obdržijo kripto sredstva.

Šef Crypto.com je tudi trdil, da je industrijski model njegove agencije drugačen od tistega, ki ga je izumrl FTX.

Naraščajoče govorice o transakcijah in prekinitvi dvigov Kot poroča Bitcoin.com Recordsdata, je očitno odkritje FTX o protipravni prilastitvi sredstev strank nazadnje povzročilo njegov propad. Po propadu FTX so se pojavile govorice, ki nakazujejo, da je Crypto.com pred kratkim priznal, da je pošiljal stopnjo digitalnih sredstev nad $400 milijonov za Gate.io po pomoti, bo naslednja kripto zamenjava padla.

Tako lepo kot, najbolj up- dosedanji skok v okviru možnosti transakcij poleg poročil, ki trdijo, da je Crypto.com začasno ustavil dvige, je bilo videti, kot da bi po naključju lahko dobro potrdilo govorice. Kljub temu je Marszalek v svojem odgovoru na poročila, ki nakazujejo, da je zamenjava ustavila dvige, omenil:

Tukaj absolutno ni več moralno, delamo tradicionalno. Obstaja povečana stopnja nakupne in prodajne aktivnosti, ki potencialno poveča obseg nabave in prodaje, kar pomeni dodatne prihodke za nas.

Medtem ko je Marszalek priznal, da se zamenjava spopada z zaostankom vozovnic letalskega prevoznika strank, je vseeno poudaril, da so bili sprejeti koraki za popravo obvestila. V zvezi z domnevnim izčrpanjem CRO žetona Crypto.com kot zavarovanja je izvršni direktor omenil:

Zdaj nismo nikoli izumrli CRO kot zavarovanje za posamezen kredit v naši zgodovinski preteklosti. Niti enkrat več.

Marszalek je dodal, da Crypto.com že deluje v enostavni industriji, ki ustvarja ugledne prihodke in zato nima strasti do uporabe svojega žetona za ustvarjanje dodatnega dobička.

Kakšne so vaše ideje o teh spominih? Omogočite nam, da vemo, o čem razmišljate, v spodnjem delu za povratne informacije.


Terence Zimwara
Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, ustvarjalec in pisatelj. Veliko je pisal o finančnih težavah nekaterih afriških držav in o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom predstavljajo pot bega.
Bonitetna ocena portretiranja 8470318: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, FellowNeko / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je idealno za informativne funkcije. To ni več neposredna ponudba ali nagovarjanje k navodilom za očaranje ali promocijo ali priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več naložbenih, davčnih, pravilne vrste ali računovodskih priporočil. Niti družba niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali ne, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na material, blago ali storitve Squawk, ki so navedeni tukaj .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -