20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Izrael prepoveduje denar za porcije, ki se začnejo že pri 1.700 $

- Advertisement -

Novi predpisi, ki uvajajo strožje omejitve v ponedeljek bodo v Izraelu začela veljati plačila s primernimi zneski denarja. Pravilno je, kot pravi državna davčna uprava, zaostriti boj proti organiziranemu kriminalu, pranju denarja in utaji davkov. Kritiki dvomijo, da bodo predpisi to dosegli.

Oblasti v Izraelu pikirajo po denarnih nakupih, uvajajo nižje omejitve Plačila ustreznih vsot denarja v denarju in bančni testi bodo v Izraelu dodatno omejena s spremembami stanovanja za uporabo, ki se bodo razvile 1. avgusta. Davčni uradniki bi radi dodatno razrezali podpira kroženje dobička po državi in ​​tako upa, da bo zajezil nezakonita dejanja, kot sta pranje nezakonitih sredstev in neupoštevanje davkov, poroča Jerusalem Put up.

V skladu s sodobnimi predpisi , bodo morale korporacije uporabljati nedenarne metode za vse transakcije, ki presegajo 6, 07 šekelov (1 USD,
), kritično zmanjšanje prejšnje zgornje meje 10,10 šekelov (3 $, 15). Omejitev denarja za interno večino tistih, ki niso več registrirani kot lastniki industrije, bodo 15, šekelov (zaprto na 4 $, 571).

Zmanjšanje porabe denarja je pomemben vzrok predpisov, v skladu s Tamar Bracha, zadolženo za izvajanje pravil v imenu izraelske davčne uprave. Po citiranju novičarske hiše Media Line je legitimni obrazložil:

Prav je razrezati pretočnost denarja na trgu, predvsem zato, ker so kriminalne organizacije nagnjene k zanašanju na denar. Z omejevanjem uporabe te vaje za kaznivo dejanje je kritično težje razviti.

Nasprotno pa je kaznivo dejanje spretno predstavljati potenciale v privlačnosti proti predpisom, vloženim v 2018, ko je uporabljal ki bo najprej sprejet, vztraja, da je pomembno poslanstvo, da predpisi nikoli več niso učinkoviti. Uri Goldman se je skliceval na evidence podatkov, ki kažejo, da se je od prve uvedbe predpisov količina denarja nedvomno povečala. Ko je izpostavil še eno od njegovih slabosti, je cenjeni poznavalec pojasnil:

Ko je bil zakon sprejet, je bilo več kot milijon volivci brez bančnih računov v Izraelu. Predpisi bi jim onemogočili vodenje katere koli industrije in bi tako rekoč spremenili 07% prebivalcev v kriminalce.

Izjema za nabavo in prodajo s Palestinci iz Zahodne denarne institucije in dobrodelnih organizacij, polnih življenja znotraj ultrapravoslavnih skupnosti, je poleg tega sprožila polemike. V teh primerih bo dovoljeno privoščiti primerne zneske denarja, če bodo temeljito prijavljeni davčni upravi. Goldman meni, da je to nepošteno do udobja družbe.

Ministrstvo za finance mora prav tako omejiti nejavna denarna imetja V svojem običajnem osnutku, prvič predlaganem v 760, so predpisi poleg tega vsebovali določbo, ki omejuje notranje najprimernejše zadrževanje denarnih zneskov na 15, šekelov ($ ,571). Tudi ob predpostavki, da je bil prej opuščen, ga namerava izraelsko ministrstvo za finance zdaj ponovno uvesti in prepustiti parlamentu odločitev, ali ga bo po prihajajočih volitvah izvajal ali ne.

Uri Goldman poleg tega meni, da bi oblasti morda le utišale ljudi, ki jim dovolijo, da spregovorijo o svojem denarju in ga položijo bančni legendi. Ta koncept je bil predlagan za čas predhodnih razprav o predpisih kot učinkovit, a nikoli aktualen. V vsakem drugem primeru bo denar ostal v obtoku, tudi če ne bo več cenjen, prej kot, je rekel.

Medtem je denarna institucija Izraela raziskovala izbiro poslanstvo digitalni šekel, še en izpad nacionalnega denarja, za katerega se domneva, da ima komponente vrednotenja denarja. Večina anketirancev v javnih posvetovanjih, ki jih je izvedel finančni organ, je podprla mnenje, rezultati, ki so bili natisnjeni v maju, so morda pravkar natisnjeni.

Oznake na tej zgodbi prepoved, denar, izrael, izraelski, zakonodaja, zakonodaja, omejitve, denar, pranje denarja, plačila, omejitve, šekel, davek, davčni organ, davčna utaja, obdavčitev, davki, transakcije

Naj vas spremljajo glede na sodobne predpise, ki bodo omejili uporabo dobička Izrael? Razdrobite svoja pričakovanja znotraj razdelka povratnih informacij spodaj.

Lubomir Tasev Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovanega Jap Europe, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti pisatelj je to, kar sem, komaj kaj razvijam.” Poleg kripto, blockchaina in fintecha sta svetovna politika in ekonomija dva številna vira navdiha.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je namenjeno najbolj informativnim zmožnostim. Nikoli več ni takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za prevzem ali prodajo ali priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne zagotavlja več financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih priporočil. Niti družba niti avtor nista odgovorna, točna zdaj ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli blago, blago ali podjetja, omenjena v tem besedilu.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -